Fashion

Foto's van je favoriete celebrities waar je vannacht wakker van ligt

De tijd mag vliegen, maar de trends vliegen net zo hard mee. Thank God daarvoor, dachten wij bij het terugzien van deze angstaanjagende celebrity outfits. Dit soort looks waren tien jaar geleden misschien hot, nu moeten we er keihard om lachen.

Waarschijnlijk heb je je zelf ook schuldig gemaakt aan heel wat fashion blunders door bepaalde hypes, waarvoor we onszelf nu het liefst voor onze kop willen slaan. We verlichten graag de pijn met een fotoserie van celebs gehuld in de meest verschrikkelijke outfits.

Christina Aguilera combineert een low-rise ripped jeans met uitlopende pijpen schaamteloos met een crop top. We zijn blij dat ze hier nog niet op de hoogte was van de strings die boven je broek uit moesten komen, want haar accesoires maken de look al trashy genoeg.

Zooey Deschanel ziet er ongezond uit in deze veel te koele outfit. We vragen ons af hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om zoveel verschillende tinten blauw met elkaar te combineren en of ze nou een witte panty draagt of ongegeneerd met haar melkflessen loopt te pronken.

Kim Kardashian in de tijd dat ze nog Paris Hilton's slaafje was. In haar outfit zou niemand over straat mogen, laat staan dat ze het zou mogen dragen op de rode loper. Toch hebben we haar liever zo dan met de billen bloot.

Miley Cyrus toen ze nog schattig en ingetogen was. Ondanks haar ver-schrik-ke-lijke outfit houden we toch wel van schattige baby Miley, met voor de verandering kleren aan en tong ín haar mond.

Britney Spears straalt! Maar niet dankzij haar fantastische outfit keuze. Als ze had gekozen voor een high-waisted pencil skirt had ze er misschien nog weg mee kunnen komen, maar die waren toen natuurlijk niet hip...

Paris Hilton matcht haar outfit met het blauwe thema van de MTV Movie Awards van 2013. Wij vinden haar eruit zien als een zeemeermin die heel wat kleding is verloren, not in a good way.

Terwijl Beyoncé nu een superster is, lijk het alsof Kelly en Michelle van de aardbodem verdwenen zijn. Dat is misschien maar goed uit, met zulke outfit keuzes. Beyoncé ziet er tegenwoordig gelukkig flawless uit.

Nicole Richie in zegt maar gerust: haar slechtste dagen. Toch hielden we stiekem allemaal van Paris Hilton's bitchy best friend. En nu ze getransformeerd is in een pracht van een vrouw, al helemaal.

Ook back in the times lachte Victoria Beckham niet. Ze trekt zelfs een beetje een vies gezicht. Zou iemand haar soms een spiegel voorgehouden hebben?

Baby Katy Perry wist overduidelijk niets van mode af. Gelukkig verdient ze nu genoeg om een fatsoenlijke stylist aan te nemen.

 

 

 

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top