Winnen

7 momenten waarbij thee een bewezen life saver is

Er zijn wel eens van die momenten dat het leven niet gaat zoals je het zou willen. Je probeert er maar het beste van te maken, ondanks dat je ongesteld bent, dikke wallen onder je ogen hebt en in de stromende regen naar huis moet fietsen. Natuurlijk heeft iedereen wel eens zo’n periode, maar dit maakt het nou niet bepaald leuker. Speciaal voor dit soort dagen hebben we een lijstje gemaakt met situaties waarbij thee altijd de oplossing biedt. Want een lekker kopje thee maakt al een heleboel goed!

Een treinstoring
Je bent weer eens gestrand op een stationsbankje omdat de NS niet mee werkt. Wat doe je dan om een beetje warm te blijven? Juist, een lekker kopje thee drinken. Meestal ook nog eens gratis te verkrijgen bij de kiosk.

Compleet doorweekt
Je bent kletsnat, tot op het bot verkleumd en daar ben je natuurlijk best wel een beetje chagrijnig van geworden. Hoe je dan weer opfleurt? Gewoon, door een lekker kopje "Even…Opfleuren" thee van Pickwick te maken. Deze heerlijke groene thee met rozenblaadjes en framboos maakt je instant weer blij.

Verkouden
In de winter is de kans groot dat je last krijgt van een verkoudheid. Daar horen vaak intense snotterbuien, zakdoekjes en keelpijn bij. Maar weet je welke thee écht wonderen doet? Een kopje "Even...Opwarmen" thee van Pickwick. Deze thee warmt je lichaam lekker op. Voor een extra sterk effect kun je nog een stukje verse gember toevoegen.

Een lange werkdag
Na een lange dag, vol drukte en stress, zit je er wel eens helemaal doorheen. Het lijkt alsof alle energie uit je lichaam is verdwenen. Voor dit soort momenten is thee natuurlijk het antwoord. Om weer even tot jezelf te komen heeft Pickwick de "Even...Bijkomen" thee. Een verfrissende groene thee met citrus en mint.

Donkere kringen
Ook al zijn die bags onder je ogen van Prada, knapper word je er niet van. Hoe je ervan af komt? Simpel: leg twee gebruikte theezakjes in de koelkast en leg ze ’s ochtends tien minuten op de huid onder je ogen. De tannine en theïne zorgen ervoor dat de zwelling en de verkleuring afneemt. Zeg maar 'dag' tegen die donkere kringen en wallen.

Menstruatie
Geef toe, het is nou niet bepaald de fijnste tijd van de maand. Je hebt last van buikkramp, enorme vreetbuien en wordt pissig om de kleinste dingen. Voor die situatie is een pot warme thee altijd het juiste antwoord. Binnen no-time voel je je weer een beetje happy.

Tijd voor jezelf
Soms ben je, door je drukke schema, even vergeten om ook goed voor jezelf te zorgen. Dan heb je echt een momentje nodig waarop je jezelf even mag verwennen. De "Even... Verwennen" thee van Pickwick is speciaal gemaakt voor dit soort momenten. Door de combinatie van zwarte thee met kaneel en blauwe bes kom je weer helemaal tot jezelf.

Goede nachtrust
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een goede nachtrust goed is voor je gezondheid. Maar als het heel lang duurt voordat je eindelijk in slaapt valt, kom je natuurlijk niet aan die acht uur slaap. Een warm kopje thee drinken voordat je naar bed gaat, helpt je al een heel eind op weg. Kies voor kamille thee en je slaapt als een roos.

WIN!
Helemaal leuk! Fashionscene mag 10(!) lezeressen blij maken met een "Pickwick Even...theeblik". Klik hieronder op de mee doe-button en good luck!

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top