Fashion

Juicy Couture komt met Beauty & The Beast collectie maar het is niet goedkoop!

Het houdt niet op, en dat is maar goed ook, want wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Eerst werd er al een volledige Beauty & The Beast make-up collectie gelanceerd, en nu een kledingcollectie. Het is niet zo uitbundig als je hoopt, maar wel met hele fijne jasjes.

Het gaat hier om twee vesten, en het is zeker niet zomaar iets. Het hoort namelijk bij een speciale collectie van Juicy Couture en zijn allebei bedrukt met duizenden Swarovski kristallen. Dat betekent dus ook dat de prijzen niet echt een meevallertje zijn. De gele variant kost namelijk bijna 720 euro en de ander 840 euro.

De jasjes zijn er in het marineblauw en geel, en bij de blauwe gaat het om het échte werk. Op de achterkant van het vest is het design van de bekende roos uit Beauty and The Beast gedrukt, hierbij is dan ook gebruik gemaakt van wel 4900 (!) kristallen, en dit alleen maar voor de achterkant. Op de voorkant zijn er namelijk nog eens 400 geplaatst, dat maakt de hoge prijs wel duidelijk… 

Limited edition Disney Beauty & The Beast "stained glass rose" embellished robertson jacket van Juicy Couture

Bij de gele versie lijkt het alsof er hiervoor veel minder uitbundig is gewerkt met de Swarovski steentjes, maar dat is maar je verbeelding. Ook hiervoor zijn er namelijk wel meer dan 3300 gebruikt om de quote op de rug en het motief aan de voorkant vorm te geven, en het is dan ook wel een true masterpiece geworden.

Limited edition Disney Beauty & The Beast "beauty Within" embellished westwood jacket van Juicy Couture

De Beauty & The Beast film is 29 maart te bewonderen in de bioscoop, dus voor die tijd kunnen we nog even wegdromen bij deze kledinglijn en de make-up collectie. 

Beelden: juicycouture.com

Deel dit artikel
Back to top