Beauty

Waarom bruids beauty ook voor alle single ladies is

Aangezien je Valentijnsdag ook net zo leuk alleen of met je vriendinnen kan doorbrengen, hoeven bridal beauty producten ook helemaal niet alleen voor toekomstige bruiden te zijn! Bovendien hoeft een bruiloft niet beperkt te worden tot twee mensen, je kunt tegenwoordig namelijk met jezelf of voor een dag met een vriendin trouwen. Daarom kan je jezelf als single lady ook gewoon trakteren op een bruids-beauty set. 

En omdat er veel te veel wedding beauty kits en producten te verkrijgen zijn, is het natuurlijk zonde om deze niet te kopen, ook als je geen bride-to-be bent. Met deze schoonheidsproducten kunnen we ons gerust een bruid voelen, zonder dat we daarvoor een vreselijk dure bruidsjurk nodig hebben.

Romantic Eye Palette van Too Faced
De kleuren in dit palet zullen direct je hart stelen, en de namen hiervan trouwens ook. Bruiloft-gerelateerde namen als ‘Kiss the Bride’, ‘I Do’, ‘Cut the Cake’ en ‘Honeymoon’ komen er in voor, en de kleuren zijn net zo romantisch als ze klinken. Een goede reden om dit palet in te slaan, ja toch? 

Romantic Eye Palette van Too Faced

Here Comes the Bride Gift Set van Philosophy 
In dit pakket vind je shampoo, badgel, douchegel en een verstevigende body emulsion. Goed om jezelf een avondje helemaal in de watten te leggen. Philosophy belooft dat je hiermee een stralende huid krijgt en er ook nog eens een heerlijke geur aan zit. 

Here Comes the Bride Gift Set van Philosophy

Long Last Lipstick van Clinique 
Als we de beschrijving mogen geloven, zal deze lippenstift niet vervagen, uitvegen, uitdrogen of vlekken achterlaten, en blijft hij ook nog eens urenlang perfect zitten. Daar bovenop laten de namen van deze lippenstift je ook net een bruid voelen. De Long Last collectie bevat namen als ‘Just Married’, ‘Honeymoon’ en ‘All Heart’. 

Long Last Lipstick van Clinique

Bridal Collection van Essie
Een van onze favoriete nagellak merken, Essie, heeft ook genoeg lakjes in hun assortiment zitten die eigenlijk bedoeld zijn voor bruiden, maar evengoed mooi zijn om in het dagelijks leven te dragen. Kijk bijvoorbeeld naar de verschillende pale pink kleurtjes genaamd ‘Tying the knotie’, ‘Brides to be’ en ‘Worth the wait’. We love them, en ze zijn superleuk voor een zachte look. 

Bridal Collection van Essie

Wedding Masque Overnight van Aveda
Dit masker doe je op voor het slapen gaan, en de volgende ochtend word je wakker met een stralende huid. Bovendien verzacht het harde lijnen en rimpels in het gezicht en hydrateert het je huid. 

Wedding Masque Overnight van Aveda

Bridesmaid Fashion Emergency Kit
Naast dat deze kit natuurlijk heel handig is voor bruidsmeisjes (en bruiden!) is dit ook hartstikke handig voor als je bijvoorbeeld uit gaat, je kan dit dus ook makkelijk in huis hebben als er helemaal geen bruiloft in het vooruitzicht is. Deze set bevat voetkussentjes voor als je high heels wat pijnlijk gaan zitten, haarspeldjes, een nagelvijl, oil blotting paper, deodorant en nog veel meer. 

Bridesmaid Fashion Emergency Kit

Something Blue van Butter London
Iets blauws dragen tijdens een bruiloft is een tijdloze traditie, zoals ze het zelf wel beschrijven, maar dit is natuurlijk ook prachtig voor bijvoorbeeld een zakelijke look. ‘Knackered’ is babyblauw, en ‘Lady Muck’ een wat donkerdere, parelmoer blauw met glitters. Allebei classy!

Something Blue van Butter London

Beeld thumb: Too Faced

Deel dit artikel
Back to top