Beauty

L’oreal komt met een gloednieuwe collectie die je móét hebben

We kunnen zonder twijfelen zeggen dat Belle en het Beest een van de beste Disney-films ooit was, en we verwachten daarom ook dat de live-action remake net zo magisch en mooi zal worden. Maar de nieuwe Beauty and the Beast film is niet het enige wat ons te wachten staat, L’oreal komt namelijk met een Belle en het Beest make-up collectie! 

De collectie zal 7 verschillende lippenstiften bevatten met allemaal een bijpassende nagellak. Alle 7 kleuren zullen passen bij verschillende karakters uit de film en zelfs de verpakkingen zijn hierop gebaseerd! Ze kunnen allemaal bij elkaar gekocht worden (in een héle uitgebreide verpakking die van binnen op een kasteel lijkt…), maar ook apart. En omdat het een drug store merk betreft, hoef je er geen groot budget voor te hebben.

Tot nu toe is de collectie alleen beschikbaar via de Italiaanse Amazon, maar dat zou geen probleem moeten zijn voor de echte Disney-fans! De website verzendt namelijk wereldwijd en daarom is het gewoon mogelijk om de collectie te kopen. Alles is op dit moment beschikbaar op Amazon, sla snel je slag voordat het uitverkocht is. Scroll verder naar beneden voor meer foto’s. 


Klik hier om te shoppen!
 

Beeld: Amazon Italy

Deel dit artikel
Back to top