Beauty

Unboxing: Beautybox juli

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat. 

Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere
 
 
Drs. Hans Schreuder - HPO Nachtcrème - 100 ml / €44,95
Deze vochtregulerende nachtcrème  beschermt en verzorgt je huid terwijl je slaapt. De crème is rijk aan allantoïne, een stof met kalmerende werking op de huid. Ook bevat de crème melkzuur en vitamine E, die zorgen voor verzachting, onspanning en een stralende huid.
 

Nails Inc. - Gel Effect Nagellak - 8 ml / €17,50
Met dit fijne lakje haal je het effect van de schoonheidssalon gewoon uit een flesje! En daarnaast is het natuurlijk een prachtige kleur die je deze maand uit de Beautybox mag vissen!
 

LOOKX - Eyebrow pencil - Fullsize / €17,65
Deze eyebrow pencil staat bekend als een klein toverstafje omdat hij geschikt is voor (bijna) alle natuurlijke wenkbrauwkleuren. De zijdezachte textuur heeft een longlasting effect en blijft de gehele dag zitten! 
 

Nivea - Satin Sensation deodorant - Mini / €2,00
Een fijne deodorant die geschikt is voor de gevoelige huid en een satijnen gevoel achterlaat. Deze mini past bovendien makkelijk in je tas, zodat je altijd zeker bent van een fris geurtje!
 

Himalaya Herbals - Apricot Face Scrub - Fullsize / €5,99
Een milde gezichtsscrub met heerlijk abricozen geurtje. Abricozenpitten in de scrub zorgen ervoor dat mee-eters en dode huidcellen worden verwijderd, de poriën gezuiverd worden en de huid zacht gemaakt wordt. Tegelijkertijd word de huid gehydrateerd door tarwekiemolie, dat rijk is aan Vitamine E. 
Deel dit artikel
Back to top