Fashion

Deze 10 dating tips moet ELKE man lezen!

Jup vandaag nemen we de mannen eens onder de loep. Er zijn immers altijd al genoeg tips voor vrouwen! Maar zoals we allemaal weten kunnen de mannen ook wel eens een steuntje in de rug gebruiken ;) Daarom vandaag 10 tips voor de mannen voor de perfecte (first) date!

Ze zeggen niet voor niets, vrouwen komen van venus en mannen van mars. De verschillen in denkwijze en manier van communiceren zorgen vaak voor veel onnodige ellende. Wij snappen mannen vaak niet, maar geloof 1 ding: zij ons ook niet! Daarom hebben wij hieronder een aantal tips staan die hopelijk elke man zal helpen. 


date tips men man

1. Beetje verlegen? Geeft niks! 
Een hele lieve, maar ontzettend verlegen man die elke keer als hij zich ongemakkelijk voelt lacht.. Dat hoeft niet erg te zijn, maar zorg ervoor dat het niet onprettig wordt. Een beetje verlegen zijn is een mooie eigenschap, maar wel moeilijk onder controle te krijgen. In plaats van overmand te worden hierdoor, kun je het maar beter omarmen. Je date zal dit waarschijnlijk nog waarderen ook en dit stelt jou veel meer op je gemak. Onthoud goed: ze ging niet voor niets akkoord om met je op date te gaan, dus ze is enigszins geïnteresseerd! Neem haar mee naar een plek die je kent en waar jij je op je gemakt voelt. Leer haar kennen en ga op zoek naar overeenkomsten. Behandel haar als een vriend, dit zorgt er namelijk voor dat jij je kan ontspannen en dat je jezelf bent.

2. Ga voor een casual en trendy locatie
Allereerst start de date met een drankje. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om daarna nog wat te eten. Ga voor een locatie waarbij jij je op je gemak voelt. Voor een day-date is bijvoorbeeld een café / restaurant een goede optie om naar toe te gaan. Voor een night-date is een bar juist weer leuk. Dit is namelijk wat chiller dan een restaurant en zorgt ervoor dat je heel ontspannen met elkaar om kunt gaan. 

3. Ontzettend belangrijk: wees op tijd! 
Kom nooit te laat op je date. Geen enkele vrouw vindt het leuk om alleen aan de bar of tafel te zitten, wachtend totdat jij eindelijk komt opdagen. Het is niet alleen lullig, maar het geeft ook aan dat je niet geïnteresseerd bent.
date tips for men man


4. Spreek niet over DE EX
Haal geen herinneringen op over de beruchte EX. Het is beter om het gesprek te stoppen dan hier over te beginnen. Dingen naar boven halen uit het verleden is niet altijd handig. Zeker niet wanneer je een poging doet om iemand te leren kennen. Houdt daarom het gesprek positief en licht!

5. Wees aardig
Belangrijk is om aardig te zijn tegenover je date ook al heb je ergens een compleet andere mening over. Probeer dit subtiel te brengen i.p.v. hard uit de hoek te komen. En probeer haar niet ergens toe te dwingen wat ze niet wil. Als ze bijvoorbeeld een hekel heeft aan poolen laat het daar dan bij en verzin een andere leuke activiteit om te doen. 

6. Shut up en laat haar aan het woord
De ergste date is met een man die te veel van zichzelf houdt. Doordraaft over onderwerpen waar hij helemaal vol van is. Belangrijk is dat je interesse toont in je date door naar haar te luisteren en het gesprek op gang te houden. Stel dus vragen!

7. Wees een gentleman
Dit is een lastige want iedere vrouw denkt hier weer anders over. Maar eerlijk is eerlijk.. een deur openhouden kan nooit kwaad toch? Tijdens de eerste date is het te vroeg om het te gaan hebben over seksisme en diverse feministische bewegingen, maar dit is geen excuus om niet welgemanierd te zijn. Dus vertel je date dat ze er mooi uit ziet, wees beleefd tegen het personeel, bied aan om te betalen, be a gentleman dude


8. Geen afleiding
Je date hoort alle aandacht te krijgen. Je wilt immers haar leren kennen toch? Zorg daarom ook voor zo min mogelijk afleiding. Kijk niet constant op je horloge of telefoon. Want niets is erger dan uitgebreid gaan zitten bellen of appen terwijl je date aan het wachten is.date men tips man

 9. En dan hebben we nog de rekening..
Verwacht niet dat de rekening gesplitst wordt. Iedere vrouw heeft hier weer een andere mening over. Sommigen willen splitten, de ander betaalt liever om de beurt, maar geloof ons maar: de meeste vrouwen vinden het echt niet vervelend als jij de eerste keer de zaken afhandelt. Mocht ze nou wel aanbieden om te splitten of te betalen, maak hier dan geen discussiepuntje van. Go with the (cash) flow

10. Geef haar geen valse hoop
Als je het niet voelt dan voel je het niet, dat kan! Maar beloof haar dan niet te bellen en bespaar haar die kus. Wees gewoon eerlijk en don’t play games! Wanneer je het wel voelt wees daar dan ook eerlijk over. Je mag best zeggen dat je een geweldige tijd hebt gehad en neem dan initiatief voor een vervolg date.En hebben jullie nog wat tips voor ons? Let us know!

Deel dit artikel
Back to top