Beauty

UNBOXING: BEAUTYBOX JUNI 2015

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat. 

Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Drs. Hans Schreuder, Beauty UK en NO-AD.
 
Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de juni 2015 editie!


IDC INSTITUTE - Aloë Vera Handcream - 75ml / €4,95
Aloë Vera is één van de fijnste natuurlijke ingrediënten voor in de zomer. Het kalmeert de huid na lange blootstelling aan de zon, en geeft een heerlijk verkoelend effect. En daar weten ze bij het Spaanse IDC instuut wel wat van! Neem deze heerlijk ruikende handcrème mee op vakantie, dat ene weekendje weg of gebruik 'm voor het slapengaan, na een dag zon.


NO-AD - Hawaiian Oil, factor 10 - 100ml / €10,99
Nu het zonnetje schijnt is het belangrijk om je huid te beschermen tegen UV straling. De zonnebeschermingsproducten van NO-AD bevatten hoogwaardige filters die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB straling. De producten absorberen snel en zijn waterproof, bovendien ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Deze factor10 Hawaiian Oil in handige spray flacon bevat verzorgende kokosolie, vitamine E en cacaoboter en ruikt heerlijk tropisch.


DRS. HANS SCHREUDER - HPO Morning Cream - 100ml / €44,95
De luze Morning Cream van Drs. Hans Schreuder zorgt voor een verfrissend begin van de dag en een gezonde huid. Een soepel smerende dagcrème, verrijkt met gistextract dat extra voeding geeft, huidzuiverend werkt en de zuurstofopname van de huid verbetert. De crème bevat ook anti-oxydanten die veroudering tegengaan. Ook wordt de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wat helemaal fijn is: de crème is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.


HIMALAYA HERBALS - Sparkly White Herbal tandpasta - Fullsize / €3,99
We willen allemaal wel een mooie witte stralende lach. Met de Sparkly White Herbal tandpasta kun je dit effect bereiken. De tandpasta verwijdert vlekken op de oppervlakte van je tanden binnen slechts twee weken. En weet je wat ook zo fijn is? Hij bestaat geheel uit natuurlijke ingrediënten!


BEAUTY UK - Brush & Blush Rustic Peach - Fullsize / €5,95
Wij zijn dol op blush! Deze superhandige hoog gepigmenteerde blush van het Britse Beauty UK is voorzien van een superhandige brush, zodat je jouw favoriete zomerse touch-up lekker snel aan kan brengen. De peachy kleur complimenteert alle gebronsde huidjes, en is daarmee absoluut een zomer-musthave!


Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Beautybox heeft nieuwe prijzen voor 3,6 en 12 maanden abonnementen met megakorting! Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement aanvragen. Wees er snel bij, want er komt weer een lekkere juli, zomer-editie deel II aan.

Deel dit artikel
Back to top