Beauty

Unboxing: Beautybox mei 2015

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat. En deze maand zelfs eentje extra!
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Ziaja, Coolcos, Greenland en Thierry Mugler.
 
Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de mei 2015 editie!

beautybox mei

beautybox mei

Ziaja - Sunscreen - Full size - €5,99
Als de zon begint te schijnen is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Daarbij mag zonnebrand niet ontbreken! Deze waterbestendige zonnebrand van Ziaja is geschikt voor elk huidtype. Het biedt effectieve bescherming tegen UV-straling, voorkomt verbranding van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, ideaal voor de zomer dus! Breng de zonnebrand 15 minuten voordat je in de zon gaat aan op de huid, herhaal dit en let er vooral op dat je ook na het zwemmen weer even insmeert.

beautybox mei

Ziaja - Aftersun - Full size - €8,99
Een goede aansluiting op de zonnebrand van Ziaja is de Aftersun van Ziaja. Deze aftersun kalmeert huidhydrataties die veroorzaakt zijn door te veel zon of zonnebank. Heerlijk voor het na douchen wanneer je een dagje aan het strand hebt gelegen.

beautybox mei

Coolcos - Matte lipstick - Full size - €7,95
Wij zijn dol op het uitproberen van buitenlandse cosmeticamerken. Deze maand heeft Beautybox een matte lipstick in een mooie zomerse kleur. De lipstick van het Deense merk Coolcos heeft door het matte effect een perfecte hold. Zie jij jezelf al deze prachtige lipstick dragen?

beautybox mei

Greenland - Fruit Extracts boduscrub - Full size - €7,95
Ben jij al summer-ready? Met deze natuurlijke bodyscrub van Greenland sowieso! Deze heerlijke scrub bevat naast fruitextracten ook korrels om jouw lichaam te ontdoen voor dode huidcellen. Als je je gebronste kleurtje langer wilt houden dan is dit echt iets voor jou!

beautybox mei

Greenland - Pure & White handcream - Full size - €5,95
De producten van Greenland zijn zo fijn dat er deze maand twee producten van inzitten. Naast de bodyscrub krijg je deze maand ook de Pure & White handcrème van Greenland. De handcrèmes zijn er in de geuren flower & lotus en lavender & rosemary. Handig voor op vakantie of gewoon voor in je handtas. Welke geur is jouw favoriet?

beautybox mei

Thierry Mugler - Angel Eau de Toilette - 40ml navulbaar - €65,-
In plaats van vijf producten heeft Beautybox er deze maand eentje extra bij gedaan. Geniet deze zomer van de Angel Eau de Toilette van Thierry Mugler. Dit is een verleidelijke geur met heerlijke ingrediënten zoals rodevruchten, vanille en een vleugje praline, yum!

Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Beautybox heeft nieuwe prijzen voor 3,6 en 12 maanden abonnementen, met megakorting eraan! Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement aanvragen. Wees er snel bij, want er komt weer een lekkere juni, zomer-editie aan.
 
beautybox mei
 
Deel dit artikel
Back to top