Beauty

We love OLAPLEX: De nieuwste haarbehandelingstechniek bij SalonB!

Ben jij al bekend met Olaplex? Deze nieuwste behandelingstechniek, overgewaaid uit de USA, zorgt voor de mooiste kleurresultaten en beschermt het haar tijdens het kleuren. Het resultaat: sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Wij waren TE benieuwd naar dit wondergoedje en mochten langs bij Marriet Gakes om een behandeling te ondergaan. 

Olaplex wordt in de VS gezien als de 'holy grail' in haarkleuring. Bekende haarstylisten zoals Tracey Cunningham (die o.a. het haar kleurt van Jennifer Lopez, Khloe Kardashian en Gwyneth Paltrow) gebruiken Olaplex al volop om de mooiste kleurresultaten te bereiken. Nu Olaplex ook -eindelijk- verkrijgbaar is in NL,  kan je bij o.a. bij Salon B terecht voor een kleurbehandeling met gebruik van dit unieke product.

Wat is Olaplex?

Olaplex is de allernieuwste technologische doorbraak in de cosmetische industrie uitgevonden door Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen en Olaplex beschermt het haar tegen deze schadelijke invloeden. 

Hoe werkt het?

Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen wordt Olaplex Bond Perfector No. 2 aangebracht, welke 10 minuten in moet trekken. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken. 

De kleur voor                                                                                                    De kleur na

Het resultaat
Uiteraard wilden wij dit wonder product ook eens uitproberen. Tess nam de proef op de som bij Salon B...en WOW! Wat een bijzonder product! Olaplex zorgt ervoor dat de kleurspecialist net iets verder kan gaan met je haar dan normaal. Van brunette naar blond bijvoorbeeld! Tess ging vol in de high- en lowlights en kreeg ook nog eens een grijze spoeling door het haar. Uit ervaring wist ze dat het na het uitwassen van de kleuring pittig zou worden met de kam door het haar.. Maar nu dus niet! Ook nu weken later nog, voelt het haar voller, gladder en sterker. Af en toe thuis de No.3 in het haar laten trekken helpt hier echt bij.

 

 

Olaplex is onder andere bij Salon B verkrijgbaar en is niet voor thuisgebruik (met uitzondering van de perfector No.3). Vraag jouw kleurspecialist naar de mogelijkheden!


Deel dit artikel
Back to top