Beauty

Deze limited edition van Clinique's Sonic System wil je hebben!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Dat wij op de FS-redactie fan zijn van gezichtsreinigingsborstels moge duidelijk zijn, we schreven namelijk al eerder over de bekende borstels van Clinique en Clarisonic. Waarom we nu dan wéér de Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush tot beautymusthave van de week bombarderen? Omdat ie er nu met een heel gaaf printje is! 
 
De populaire reinigingsborstel van Clinique is namelijk uitgebracht als limited editon in twee kleurrijke stippenprints, namelijk in een groene en paarse stippenprint. Hoe leuk? De borstels met printjes hebben dezelfde milde, maar effectieve reiniging van de Sonic System Purifying Cleansing Brush, maar dan met een vrolijk gekleurde bonus! Leuk als moederdag cadeautje misschien?
 
clinique sonic system limited edition
 
De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush met stippen is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Bang dat je huid zo'n reinigingsborstel niet aan kan? No worries, de borstel is zo zacht en mild dat hij zelfs fragiele bloemblaadjes in tact laat...
 
clinique reinigingsborstel
 
De limited edition Sonic System Purifying Cleansing Brush met stippen is vanaf nu verkrijgbaar bij de Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl voor €125,00.


Ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl ook eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion- en beauty musthaves in no-time gevonden!

Deel dit artikel
Back to top