Beauty

Een parfum voor je haar: Miss Dior Hair Mist

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Love is in the hair! Stiekem spuiten wij wel eens een beetje parfum in ons haar. Omdat het zo lekker ruikt, maar ook omdat de geur dan zo lekker lang blijft hangen. Toch is parfum in je haar niet altijd even goed; ze bevatten namelijk alcohol, en dat kan je haar uitdrogen. No worries, er bestaan namelijk ook geuren speciaal voor je haar!
 
Dior lanceert vandaag haar nieuwste beautyproduct: de Miss Dior Hair Mist. Een haarparfum voor elegant gestyled haar. De Dior Hair Mist is verrukkelijk intens, verfrist en beschermt het haar. En het flesje is al net zo mooi als de andere parfums uit de Miss Dior collectie. 
 
 
miss dior hair mist
 
De formule van Miss Dior Hair Mist hult het haar in een sensuele geur. Net als de parfums uit de Miss Dior-familie bevat het haarparfum elementen van bergamot, jasmijn, roos, patchouli en muskus. Wat een luxe voor je haar!
 
De Miss Dior Hair Mist is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 44,50 (30 ml). 
Deel dit artikel
Back to top