Beauty

Clarisonic lanceert de Pedi: een pedicure apparaat voor thuis!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De reinigingsborstels van Clarisonic kennen we allemaal: iedere avond maken we ons huidje braaf schoon met de elektrische gezichtsborstel. Maar Clarisonic komt nu met iets nieuws, namelijk de Pedi. Een pedicure appartaat om zelf thuis te gebruiken. En waarom ook niet?

De reinigingsborstels hebben zich inmiddels allang bewezen en dus verwachten wij ook heel wat van de Pedi. En als we een blik op Instagram werpen zien we dat heel wat beauty editors al fan zijn. Wat kunnen we verwachten? Een doeltreffende, simpele behandeling met super zachte voeten als resultaat. De Pedi zorgt namelijk voor 10 keer zachtere voeten dan bij een normale scrubbeurt.

clarisonic pediTwee opzetstukken
Het innovatieve appartaat heeft twee verschillende opzetstukken: een verzachtende schijf en een exfoliërende borstelkop. De verzachtende schrijf is speciaal ontworpen om de ruwe huid van de voeten gladder en zachter te maken. Hij pakt samen met het Pedi-apparaat de oorzaken van droge en ruwe hielen en tenen aan. De exfoliërende borstelkop lijkt qua uiterlijk misschien wel op de reinigingsborstels voor je gezicht, qua werking is hij zeker anders! De borstelkop bevat een combinatie van korte stijve haartjes en langere flexibele haartjes, die de huid een doeltreffende scrub geven en droge, beschadigde voeten weer glad maken. 

clarisonic pedi

De Clarisonic Pedi is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 199. 

Deel dit artikel
Back to top