Beauty

Unboxing: Beautybox maart 2015

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat!

Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Davines, Rituals, Mario Badescu, Nails inc., en Woo.

Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de maart 2015 editie!
 
unboxing beautybox maart
 
unboxing beautybox maart
 
Davines - Essential Hair en Care Shampoo - Full size, €11,-
En we hebben weer Beautybox primeur! Davines is een uberluxe salonmerk die je lokken een traktatie geeft met deze heerlijke shampoo. De Davines Group werd in 1983 door de Bollati familie opgericht in Parma, Italië, en het motto van Davines is schoonheid en duurzaamheid in balans, om zo de wereld te kunnen verbeteren. Klinkt goed dus! Inmiddels is Davines een internationaal merk dat wordt geleverd aan 76 landen wereldwijd. Een verantwoordelijke en heerlijke traktatie voor je haar. 
 
unboxing beautybox maart
 
Rituals - Yin Bed & Bodymist - Full size, €16,50
Rituals is natuurlijk geen onbekend merk voor ons. Het nieuwe product van Rituals is gloedje nieuw en als je deze Beautybox hebt dan ben je de eerste die de vernieuwde Yin Bed & Bodymist, die nog niet eens in de winkel ligt, kan proberen. Door deze heerlijk ruikende mist op je beddengoed of op je lichaam te sprayen krijg je helemaal het lente gevoel. Deze wil je hebben!
 
unboxing beautybox maart
 
Mario Badescu - Seaweed Cleansing Soap - 236ml, €16,-
Mario Badescu bij COSMANIA heeft een nieuw toppertje namelijk de Seaweed Cleansing Soap. Het is een milde gezichtsreiniger die dagelijks te gebruiken is. Het zeewierextract is ontstekingsremmend en voedt tegelijkertijd de huid. Deze cleanser is voor alle huidtypes onder ons, zelfs de gevoelige!
 
unboxing beautybox maart
 
Nails inc. - Gel effect nailpolish - Full size, €16,50
Celebrities als Alexa Chung, Cara Delevingne en de Kardashian-klan worden vaak gespot met deze nagellak van het Londense Nails Inc.. En dat is ook niet zo gek! De nagellak geeft namelijk een heel mooi gel-effect en blijft ook nog eens lang zitten. Het is een écht voorjaarskleurtje, bring on the spring!
 
unboxing beautybox maart
 
Woo - Love Letter mini candle - Full size, €4,95
De kaars Love Letter van Woo is gemaakt om te delen. Bijvoorbeeld om aan je geliefden te geven. Met deze kaars ga je genieten van de subtiele warmte en de heerlijkste parfums. Misschien een leuk moederdag cadeautje? Of gewoon lekker voor jezelf! WOO love candles zijn verkrijgbaar in vele geuren en maten. 
 
Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Beautybox heeft nieuwe prijzen voor 3,6 en 12 maanden abonnementen, met megakorting eraan! Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement aanvragen. Wees er snel bij, want er komt weer een lekkere april, lente-editie aan.
 
 
 
unboxing beautybox maart
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top