Fashion

De favoriete beautyproducten van Lindsay Lohan

Als celeb moet je er altijd op en top uitzien. Voor shows en klussen worden de celebs door professionele visagisten opgemaakt, maar welke beautyproducten gebruiken de celebs wanneer ze hun make-up zelf doen? Actrice Lindsay Lohan neemt ons mee door haar dagelijkse ochtendroutine en onthult haar favoriete beautyproducten. 

Lindsay Lohan, wie kent haar niet. De Amerikaanse actrice stal onze harten met haar acteerprestaties in The Parent Trap en later natuurlijk in de succesfilm Mean Girls. Naast acteren is Lindsay ook bekend door haar modellenwerk en heeft ze enkele singles opgenomen.

In een interview met Into The Gloss praat Lindsay over haar favoriete beauty- en make-up producten. Wanneer Lindsay aan beauty denkt, gaat haar gedachte meteen naar Chanel No.5. 'My earliest beauty memory is of Chanel No.5. because I always think back to that Marilyn Monroe interview when they asked her what she slept in and said 'Chanel No.5,' aldus Lindsay.

Maar de actrice houdt het niet bij één vast make-upmerk. Al op jonge leeftijd kwam ze door haar modellenwerk in aanraking met make-up. Hierdoor kent ze ondertussen veel trucjes en heeft ze al veel nieuwe merken en producten kunnen uitproberen.

De roodharige actrice vertelt dat toen ze jonger was ze een hekel had aan haar sproeten. Ze probeerde de sproetjes weg te werken met make-up, tegenwoordig heeft Lindsay minder problemen met haar huid. "They faded so much anyway, that it's not at the front of my mind." 

Voor haar gezicht begint Lindsay met de Laura Mercier Primer met Make-Up for Ever's HD Invisible Cover Foundation. Vervolgens contourt ze haar gezicht met de Nars Countour Blush of de poeder van Kevyn Aucoin Sculpting. Om wat glans aan haar gezicht toe te voegen gebruikt ze Charlotte Tilburry Phenomen Highlight poeder. Naast de poeder van Charlotte Tilburry, is de mascara ook favoriet van de actrice.

Lindsay gebruikt niet altijd dezelfde beautyproducten, maar er zijn een paar waar merken waar de actrice atlijd trouw aan is namelijk NARS en MAC. Vooral de oogschaduw van deze merken zijn favoriet. Van het merk NARS gebruikt ze de Portobello Duo by nars (Persia). "I like Bali, which is on the greyish side for a little contour". 

Net als velen van ons is Lindsay ook fan van MAC make-up. "If I use any eyeliner, it's the MAC Eye Kohl, just inside up top. If I'm going out I will do false lashes - half lash, I never do full." Om haar ogen wat op te lichten, gebruikt ze de Laura Mercier Caviar Stick Eye Color. Wanneer ze haar wangen wat kleur wil geven, gebruikt ze de MAC Crémeblend Blush in So sweet, so easy. Andere favoriete van Lindsay zijn de Hoola bronzer by Benefit en de Charlotte Tilburry highlighter. Ze gebruikt liever niet teveel poeders. "Too many powders leave me feeling cakey". Funny detail de actrice gebruikt de poeder van NARS Blush voor haar ogen.

Zoals bekend, is Lindsay niet vies van een spray-tan. Wanneer ze voor een donkerdere (soms wat oranje) kleurtje gaat, gebruikt ze minder make-up dan normaal. Een beetje concealer van MAC Pro en YSL Touche Éclat voor onder haar ogen en ze kan de deur uit.

Normaal gesproken laat Lindsay haar wenkbrauwen doen door haar vaste make-up artist Thom Walker, maar wanneer hij niet in de buurt is en ze haar wenkbrauwen zelf doet, gebruikt ze de Brow Seal from Make-up For Ever of de Anastasia Brow Fix.

De favoriete lippenstiften van Lindsay? De Pillow Talk an Topshop, de Charlotte Tilburry Matte Revolution (lost cherry), Kevyn Aucoin Duo 2 Palette (deze gebruikt ze al een eeuwigheid) en de Dior Addict Lip Maximizer 001.

Lees het volledige interview hier.

 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top