Fashion

Lucia Pica wordt nieuwe beauty goeroe van Chanel

Met het nieuwe jaar in zicht, wordt er flink wat geschoven in de modewereld. De ene na de andere ontwerper wisselt van merk. Nu is het de beurt aan het modehuis Chanel om plaats te maken voor een nieuw gezicht.

Chanel staat niet alleen bekend om de prachtige modecollecties, maar ook de parfum- en beautylijn is een groot succes. Natuurlijk weten we allemaal dat Karl Lagerfeld achter de ontwerpen van Chanel zit, maar wie is er verantwoordelijk voor de beautylooks?

Na het vertrek van Peter Philips in 2013, werd het hoog tijd om een nieuwe beauty goeroe aan te wijzen. Het oog is gevallen op de Italiaanse Lucia Pica. Zij zal de global creative make-up and color designer worden van Chanel. Lucia is geen nieuw gezicht bij het Franse merk, zij was al verantwoordelijk voor de recente looks van Rouge Allure en ook deed zij de make-up voor de holiday campagne van dit najaar. De verwachtingen rondom Lucia haar nieuwe beautylooks voor Chanel zijn hoog. Lucia is al sinds 2008 freelance make-up artist voor verschillende Independent style magazines, ze heeft al met veel grote fotografen gewerkt en is dus al aardig bekend in het wereldje. Vanaf 1 januari 2015 zal Lucia officieel haar hand leggen aan de beautylooks voor Chanel. Of ze ook verantwoordelijk zal worden voor de catwalklooks is nog niet bekend. Op dit moment zorgt Tom Pecheux hiervoor.

Lucia Pica voor Chanel Fall 2014.

Lucia Pica voor I-D Magazine Winter 2014

Lucia Pica voor Vogue Paris

 

Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe beautylooks voor Chanel. Wil je meer werk van Lucia Pica zien? Bekijk dan haar Instagram. 

 

Bron: Instagram, Style.com

Deel dit artikel
Back to top