Fashion

Klaar voor de winter met de Moon Boots WestEast

De dagen worden korter, de handschoenen mogen aan en de theemokken zijn weer gevuld. Kortom het is winter. Het zal dan ook niet lang meer duren totdat we met onze voeten in de sneeuw staan. De hoogtste tijd om je garderobe winterproof te maken!

Ken je de Moon Boot WestEast al? Deze boots zijn nog maar een paar jaar op de markt, maar zijn ondertussen een populair fashion item geworden. Met de Moon Boot WestEast ben je klaar voor de koude en natte dagen. De WestEast collectie van komend seizoen bestaat uit prachtige, trendy boots. Je voeten blijven lekker warm, de laarzen zijn licht en comfortabel én je ziet er tegenlijk ook nog eens fashionable uit. Kortom de Moon Boots WestEast zijn dé wannahaves voor je garderobe.

Twee van de meest populaire modellen zijn de Quilted en de Monaco Felt uit de Moon Boots WestEast lijn.

Moon Boot WE Quilted
Door de horizontaal doorgestikte achterzijde van de schacht is de Moon Boot WestEast Quilted uniek in zijn soort. Deze laars is gemaakt voor de sportieve stoere vrouw en uitgevoerd in verschillende kleurcombinaties: White/Navy/Bronze, Black/Gold en Navy/Acid-Green.
 
Moon Boot WE Monaco Felt
Deze Moon Boot is niet alleen gemaakt voor activiteiten in de sneeuw maar - door de chique look - nog wel meer om modieus de straat op te gaan. Je voeten blijven waar je ook bent, op elk moment van de dag heerlijk warm en droog. Laat die winter maar komen! De Monaco Felt is verkrijgbaar in drie kleuren: White, Blue en Black.

In tegenstelling tot de reguliere Moon Boot collectie met Originals hebben de WestEast-modellen een linker- (West) en een rechterschoen (East). Ze zijn verkrijgbaar in de maten 33 tot en met 42. Bekijk de hele collectie hier. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over de Moon Boots? Volg ze dan nu op Facebook en Twitter.

Funny fact: Pop-icoon Miley Cyrus werd tijdens het Capital Summertime Balss gespot met de zilveren Moon boots. En ook de vriendinnen uit de nieuwste Gooische Vrouwen film zijn fan van de Moon Boots, zij nemen de laarzen mee naar de sneeuw in Oostenrijk. Heb jij ze al gespot? Meer informatie over de Moon Boots WestEast vind je hier. 

Deel dit artikel
Back to top