Winnen

WIN: 3 x warme sjaal van Coisa t.w.v. €89,95

De winter komt eraan. Dat betekent dat we onszelf weer lekker dik kunnen gaan inpakken. Een warme sjaal is dan ook een absolute musthave, maar je wilt er natuurlijk ook wel een beetje fashionable uitzien. Een goede sjaal vinden kan daarom best lastig zijn. 
 
Coisa komt met een sjaal die zo fijn zit dat je hem nooit meer af wilt doen. De sjaals zijn gemaakt van 100% schapenwol. Het voordeel daarvan is dat de sjaal heerlijk warm is en niet prikt (hallejulah!). Daarbij kun je de sjaal ook nog eens op een fashionable manier dragen. Je hebt verschillende varianten. Nieuw is dit najaar de Coisa Col. De Coisa Col is een fijne wollen sjaal gemaakt van grove banen wol. De banen worden handmatig gevlochten. De sjaal is verkrijgbaar in Dark Grey, Taupe en Stone. De ultieme warmhouder van dit jaar is de Coisa Col XXL. De sjaal is zo groot dat je er in kunt wonen. De sjaal is ook zo lekker warm doordat je hem twee keer kunt omslaan. De XXL Col is gemaakt van katoengaren (85%) en wol (15%) en afgewerkt met een stoere leren band. De Col is verkrijgbaar in het zwart.
 
Leuk feitje! Coisa bestaat twee jaar! Dat betekent trakteren. Bij iedere bestelling krijg je 10 euro korting als je de volgende code hanteert: fashionscene120
 
Deze code geeft op alle producten 10 euro korting (deze aanbieding is een week geldig tm 25 november). 
 
 
Wij mogen twee keer de grijze Coisa col (t.w.v. €59,95)  en één keer de zwarte XXL col (t.w.v. €89,95) weggeven.
 
 
 
WIN 
Wil jij kans maken op een warme col van Coisa? Dit is wat je moet doen: Vul de velden hieronder in, schrijf je in voor de Coisa nieuwsbrief op hun site like onze post op Facebook en laat ons ook daar weten waarom jij graag een van de mooie sjaals zou willen winnen. Succes ladies!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top