Winnen

WIN: 3x Miracle gel nagellaksetje van Sally Hansen

Wil jij verzorgde nagels met een mooi kleurtje dat lang blijft zitten, maar geen nep- of gelnagels? Dan hebben wij de oplossing voor je. Sally Hansen komt met een nieuw gelmanicuresysteem: de Miracle Gel nagellak. En guess what? Fashionscene mag drie setjes nagellak weggeven.

Het Miracle-gelmanicuresysteem is nagellak en wetenschap in één. De Miracle gel van Sally Hansen is de allereerste professionele salon manicure die gel nagellak combineert met een hightech-gel. En dat zonder led/uv-licht. Daglicht is voldoende. De gel is makkelijk en snel aantebrengen in twee stappen. Eerst breng je twee laagjes Miracle Gel Color Coat aan. Laat dit even drogen en breng vervolgens één laag Miracle Gel Top Coat aan. De manicure hardt na verloop van tijd van zelf uit. Hierdoor wordt de laag nog sterker. De nagellak van Sally Hansen heeft een brede kwast waardoor deze makkelijk en nauwkeurig aan te brengen is. Geen geknoei op je vingers dus.

De Miracle Gel-manicure bevat een gepatenteerde Tube Technology. Hierdoor komen meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen. Het resultaat: super glanzende nagels die lang mooi blijven en tegen een stootje kunnen.

Ben je toe aan een nieuw kleurtje? Dan kun je de gel makkelijk verwijderen met een nagellakremover.

De Miracle Gel nagellak van Sally Hansen is verkrijgbaar in 47 nieuwe kleuren verdeeld over 7 kleurcollecties. Voor een setje nagellak betaal je maar €11,99, dus ga nu snel naar de drogist, parfumerie of naar de website. 

Of doe mee met de winactie en maak kans op één van de onderstaande setjes:
1x Mad Mod Collectie
1x Fired Up Metallics
1x Street Pastels


WIN 
Wil jij kans maken op een Miracle gel nagellaksetje van Sally Hansen? Dit is wat je moet doen: Vul de velden hieronder in, like onze post op Facebook en laat ons ook daar weten waarom jij graag een setje zou willen winnen. Succes ladies!

Deel dit artikel
Back to top