Fashion

Kylie Jenner voor V Magazine

Kylie Jenner is de afgelopen seizoenen de street style sensatie van de Kardashian familie geworden terwijl Kendall haar plekje in de high-fashion industrie heeft gevonden. Wij zijn weg van Kylie's edgy look en hoe ze zichzelf ontwikkeld met een hele eigen stijl ondanks dat ze pas 17 jaar oud is. Nu is de beurt aan Kylie om de bladen van een mooi blad te sieren; het september nummer van V Magazine. 
 
V Magazine en Kylie Jenner zijn een perfecte match; beide alternatief en gedurfd. Zo heeft het team van V Magazine Kylie ook in haar waarde gelaten; met lange zwarte nagels, de Cartier love bracelets die ze altijd draagt, veel piercings en een zwoele smokey eye. 
 
Terwijl de meest tieners zich niet kunnen voorstellen wat voor leven Kylie lijdt met de constante spotlight vertelt Kylie dat ze zich geen 'normaal' leven kan voorstellen. De reality ster zegt 'We [herself and sister Kendall] don’t even remember a time before the show and before the cameras and all that.It’s all kind of normal to us.' Dit is zeker te zien aan hoe natuurlijk Kylie is voor de camera op events maar ook voor shoots. 
 

Bron

Deel dit artikel
Back to top