Beauty

Unboxing: Beautybox juli

Omdat veel mensen op vakantie gaan in juli en augustus, zal er in augustus geen beautybox verstuurd worden. Maar daar staat wel wat tegenover: de beautybox van de maand juli zit voller-dan-vol! 

En ondanks dat er in augustus geen reguliere beautybox zal worden verzonden, kun je wel genieten van je maandelijkse portie beauty. Beautybox biedt in augustus namelijk een gelimiteerde musthave box uit, met een waarde van 60 euro. Hou dus de Facebook-wall van Beautybox goed in de gaten!

Beautybox juli

Terug naar de beautybox van juli. De box is weer goed gevuld, met deze maand niet vijf, maar zes producten. Zo vind je een gezichtsreiniging, voetencrème, bodylotion, french manicure set, een gezichtsmasker en shampoo in de box. Geen mini's, maar behoorlijke (full size) verpakkingen.

Beautybox juli

L'Oréal Professionnel - Absolut Repair Lipidium Shampoo
Een verfrissende duik in het zwembad, dobberen op de zee, zonnen op het strand... we nemen het er allemaal van deze zomer. Maar je haar wordt er helaas wat minder blij van. Daarom zijn we zo blij met deze toevoeging aan de beautybox. De nieuwe shampoo van L'Oréal Professionel is namelijk speciaal ontwikkeld voor zeer beschadigd haar.

Anatomicals - Footcream
Hoewel we onze handen dagelijks insmeren met een crème, worden onze voeten nog wel eens vergeten. Terwijl ze, vooral in de zomer, nog wel eens wat verzorging kunnen gebruiken. Want als je op mooie sandalen loopt, moeten je voeten er natuurlijk ook mooi uitzien. De Cheese Release Me footcream van Anatomicals verfrist en verzacht de voeten; precies wat we nodig hebben tijdens warme dagen.

Greenland Bodycare - Huidverzorging
Tegen een hydraterende bodycream zeggen wij nooit nee. De bodylotion van het oer-Hollandse merk Greenland is zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. En deze bodylotion met amandelmerk en lotus ruikt ook nog eens heerlijk. 

BeautyUK - French Manicure set
Hoewel we af en toe wel van een fel kleurtje houden, is de natural-look deze zomer helemaal hot! Ideeal, want natuurlijke kleuren zijn altijd te combineren met je outfit. Met deze French Manicure set komen je handen én voeten helemaal verzorgd voor de dag!

Himalaya Herbals - Neem Foaming Wash
Himalaya Herbals is een puur-natuur merk en werkt met kruiden en extracten uit het Himalaya-gebied. De Neem Foaming Wash in full size is zeer geschikt voor de normale- tot vettige huid. Handig voor de zomermaanden dus, want van zweten wordt je huid snel vet!

Extra: Anatomicals - Mattifying Face Mask
Deze maand bevat de beautybox geen vijf, maar zes producten. Het extraatje lijkt klein, maar als je het sachetje koel bewaard, kun je hem toch zeker drie keer gebruiken! En van een zuiverend maskertje worden we altijd blij...

Unboxing

De beautybox van juli is nog te koop tot en met de eerste week van augustus, zolang de voorraad strekt. 

Wordt ook abonnee op Beautybox.nl

Deel dit artikel
Back to top