Fashion

Hebben: Flash Tattoos

We waren vroeger allemaal wel fan van tijdelijke tattoos, even cool zijn zonder de commitment. We dachten niet dat ze terug zouden komen maar ze zijn een complete transformatie ondergaan en lijken niet meer op de stickers die we gratis bij onze zomerijsjes kregen. 
 
Flash Tattoos zijn een opkomende trend en de zilveren en gouden glinsters worden bij vrouwen die er snel bij zijn al gespot op de stranden. Flash Tattoos zijn "jewelry inspired by temporary tattoos" en deze sieraden zouden wij maar al te graag dragen deze zomer. 
 
De Flash Tats blijven 4 tot 6 dagen zitten en zijn leuk om met of inplaats van sieraden te dragen. Onze sieraden gaan meestal af op het strand omdat ze anders worden verpest of we ze kwijt raken en Flash Tattoos zijn hier een perfect alternatief voor. Ook zijn de tattoos leuk als je niet zeker weet of je een echte wilt of alleen maar een tijdje eentje uit zou willen proberen. 
 
Let wel op: de huid onder de stickers wordt natuurlijk niet bruin dus je houdt er een leuke zomerherinnering aan over. 
 
Voor een groot blad voor tattoos betaal je $22 en je kan kiezen welk blad bij jou past omdat Flash allerlei verschillende stijlen heeft ontworpen. Bestel jou tattoos op www.flashtat.com

Deel dit artikel
Back to top