Winnen

win: 3 x paar oorbellen van Dutch Basics t.w.v. € 70,-

Deze week staat de winactie in het teken van deze fijne sieraden van Dutch Basics. Dutch Basics combineert met succes ethiek & esthetiek. Zo produceert het label in Portugal, waar scherp toezicht wordt gehouden op goede arbeidsomstandigheden zónder kinderarbeid. Met het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productietechnieken, zoals gerecycled leer en minimaal gebruik van chroom, hoopt het merk een klein steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld.
 
De idyllische Hollandse brug inspireert de nieuwe sieradenlijn van Dutch Basics. De Bridges collectie vormt een verfijnde verzameling van verguld zilver, ontworpen in samenwerking met ethisch modeontwerpster Barbara Munsel.
De brug siert niet alleen het Nederlandse landschap, maar zelfs onze taal. Als iconisch referentiepunt in ruimte en tijd, inspireert het fenomeen ontwerpster Dóris Pires tot de ontwikkeling van een themacollectie. Het resultaat is een interessante combinatie van harde, geometrische vormen in een vrouwelijk en fragiel design.
 
 
De Bridges lijn bestaat uit een nauwkeurig samengestelde collectie van oorbellen, kettingen, ringen en armbanden van verguld zilver in rosé en goud. Onderverdeeld in vijf thema’s, The ‘Ruit’, The ‘Hef’, The ‘Boog’, The ‘Cilinder’ en The ‘Tui’, weerspiegelen de sieraden het typische lijnenspel van verschillende bruggen. De prijs van de sieraden ligt tussen de € 45 en € 139.
 
WIN
Wij mogen 3 x een paar oorbellen van Dutch Basics weggeven t.w.v. € 70,-! Op onderstaande foto's zie je hoe mooi en fijntjes deze sieraden zijn. Wil jij kans maken op een van deze setjes? Vul dan onderstaande velden in en vergeet niet je adresgegevens hierbij te vermelden! Good luck ladies!  
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top