Beauty

De Tan Preparer van Lancaster

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Misschien heb je al vakantie, misschien komt ie er nog aan. Maar één ding is zeker: het is de hoogste tijd om je huid voor te bereiden op de zon. De eerste stap: de Lancaster Tan Preparers. Door minimaal 15 dagen voor je vakantie met de Tan Preparers te beginnen heb je straks op vakantie binnen no-time een egale, diepbruine teint.

Lancaster ontwikkelde twee producten om de huid voor te bereiden op de zon: een speciaal gezichtsserum en een hydraterende formule voor het lichaam. De Tan Preparers stimuleren de aanmaak van melanine, het pigment dat de huid kleur geeft. Als je deze producten minimaal 15 dagen tot een maand voordat je de huid blootstelt aan de zon dagelijks gebruikt, wordt de melanine al voor blootstelling aan de zon naar het huidoppervlak gebracht. Ga je daarna zonnen, dan zul je eerder gezegd zijn met een mooi bruin tintje, en houdt de kleur ook nog eens langer aan.

Lancaster sun preparing hydrating serum

Sun Preparing Hydrating Serum Face
Het serum breng je 's ochtends of 's avonds op een schone huid aan. Daarna kun je gewoon je ochtend of avond routine volgen. Het serum bevat, net als de body spray, een anti-oxidanten complex dat extracten van witte theebladeren en delen van vitamine D en E bevat, die de weerstand van de huid een boost geven. Ook bevatten de preparers extracten van sojabonen, die een anti-aging effect hebben.

Lancaster Tan Preparer body spray

Sun Preparing Hydrating Water Body
De body spray is een frisse nevel voor het lichaam, die je na het douchen of het baden aanbrengt. Wrijf de nevel ietsjes uit, dan trekt de body spray snel in. Daarna kun je, als je daar behoefte aan hebt, nog een normale body lotion of crème aanbrengen.

De Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum Face is verkrijgbaar voor € 36,16 (30 ml). De Sun Preparing Hydrating Water Body kost € 32,17 (150 ml). 

Lancaster Sun PreparerLancaster zon

Deel dit artikel
Back to top