Fashion

Opfrissen bij de Cybersalon!

Amsterdam - In de winter hebben je handen, huid en haar het zwaar te verduren. De gure weersomstandigheden buiten en droge verwarmingslucht binnen zijn niet echt ideaal te noemen. Een goed excuus dus om je eens even goed in de watten te laten leggen: de Cybersalon cybersalon in Amsterdam is deze winter dan ook the place to be als je jezelf eens goed wilt laten verwennen! Deze luxe salon ligt een beetje verstopt achter de Nieuwe Kerk, maar als je het eenmaal hebt gevonden kom je er waarschijnlijk steeds weer terug.
Kapper - beautysalon - make-up - make-over - nagelstudio - hairextensions! Je haar, je nagels, je huid en je make-up: allemaal tot in de puntjes verzorgd op één plek. Een team van deskundige, ervaren en toegewijde professionals geeft fantastisch advies en neemt de tijd voor je. Of je nou kiest voor een simpele gezichtsreiniging of een schandalig heerlijke manager treatment, een nieuwe coupe, kleur of hairextensions, een manicure of handmassage, alles kan en iedere behandeling krijgt de volle aandacht: jouw wensen zijn het belangrijkst!
Wat is ekkerder dan een heerlijke gezichtsbehandeling en een massage? De beautysalon werkt uitsluitend met het Amerikaanse merk Dermalogica, een van de beste merken op het gebied van huidverzorging. Voor een behandeling zal je huid eerst grondig worden geanalyseerd voor een behandeling op maat!
Ook in de haarsalon wordt gebruik gemaakt van top merken. good2b kan je de geweldige haarmaskers aanraden. Deze voeden en herstellen je haar tot in de puntjes…weken lang super glanzend en zacht haar, echt dus!!
Wat je ook laat doen na een bezoekje Cybersalon zie je d’r weer helemaal opgefrist uit…altijd fijn, zeker met het oog op alle komende kerstdiners, eindejaarsborrels en nieuwjaarsfeestjes! Ontsnap even aan die ‘last-minute december stress’ en wacht niet langer, maak gewoon meteen een afspraak via 020-33 00 662. good2b heeft al een afspraak in de agenda staan!

Deel dit artikel
Back to top