Fashion

Draagt Cara Delevingne een toupetje?

Onlangs verdwenen de lange blonde lokken van Cara Delevingne als sneeuw voor de zon. Het model turned actrice schoor voor haar rol in de film Life Of A Year alle haren op haar hoofd af. En dat terwijl haar management er fel op tegen was. Cara Delevingne was van mening dat het essentieel was voor het personage in de film. In Life Of A Year speelt de actrice een meisje met kanker.

Cara onthulde dat het afscheren van haar lokken één van de meest bevrijdende dingen vond die ze ooit had gedaan en het knappe model verscheen dan ook trots op de rode lopers met haar kale koppie. Ook bij de Chanel Haute Couture week, twee weken geleden was Cara Delevingne met een kort en über blonde coupe te bewonderen. Maar…

Tijdens de Hollywood première van Valerian gisterenavond rockte de actrice ineens veel langere blonde haren. Haar lokken die in een zijscheiding waren gekamd waren gestyled in een jaren ’20 krul waren ineens stukken langer. Cara zag er prachtig uit in een zilveren jurk die uit metalen delen leek te bestaan. De actrice rockt de laatste tijd vaker een futuristische look en ze kan het fantastisch hebben.

Draagt Cara Delevingne hier een toupetje of zijn wij hier getuige van haar dat groeit met een magische snelheid. Als dat zo is, we want to know the secret!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top