Fashion

Kourtney Kardashian viert 38ste verjaardag helemaal naakt

Kourtney Kardashian plaatste voor haar 38ste verjaardag wel een heel intiem kiekje op Instagram. De moeder van 3 vierde haar verjaardag zo te zien helemaal naakt in het zwembad, en dat kon natuurlijk niet gebeuren zonder er een foto van op Instagram te plaatsen… We kennen de Kardashians inmiddels goed genoeg.

Birthday suit” luidt de caption. Als dit de nieuwste verjaardagsoutfit is, weten wij niet zo goed wat we moeten tijdens onze volgende verjaardag… We moeten toegeven dat dit wel een van de betere naakte-Kardashian-foto’s is. Kourtney zwiept haar haren naar achter terwijl het water in het rondte spat en ondanks dat ze drie kinderen heeft en de veertig nadert, heeft ze nog altijd een killer body

 

birthday suit

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Natuurlijk waren haar 56.1 miljoen (!) Instagram volgers er ook helemaal weg van. Reacties als “Waaaw nice body”, “You’re so hot” en “Stunning” kwamen voorbij onder haar kiekje, maar natuurlijk konden de minder enthousiaste mensen ook niet ontbreken. “Real good Kourtney just what a mother does” schreef iemand. 

De rest van haar familie wenste haar natuurlijk ook een fijne verjaardag, allemaal op hun eigen manier. Bekijk er hieronder een paar! 

 

Kourt looking for zero fucks to give on her 38th bday looking soooo good

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top