Fashion

Zien: dit zijn de 7 mooiste oversized blazers

Zien: dit zijn de 7 mooiste oversized blazers

Ben jij een grote fan van oversized blazers? Ik ook! Hét item waarmee je jouw look net even wat stijlvoller maakt. Een blazer kan fungeren als jas, maar ook echt als onderdeel van jouw outfit. Ideaal, toch? Je kunt dan ook niet genoeg oversized blazers in jouw garderobe hebben hangen.

Van blauw tot beige, wij hebben de 7 mooiste tijdloze oversized blazers voor je op een rijtje gezet. 

Oversized taupe blazer van H&M

Wie houdt er niet van taupe? Het is een zeer geliefde kleur waarmee je de mooiste combinaties kunt maken. Door de minimalistische uitstraling past deze oversized blazer bij vrijwel elke outfit! 


Oversized blazer bij Hm.com

Oversized groene blazer van H&M

Een beetje kleur in jouw garderobe kan geen kwaad, toch? Het is net even anders dan anders, maar dat maakt jouw look juist uniek! Hoe leuk is het om een rustige outfit wat stijlvoller te maken met een opvallende groene oversized blazer? En laat groen nou net één van de trendkleuren van dit moment zijn dankzij Bottega Veneta. 


Oversized blazer bij Hm.com

Oversized beige blazer van H&M

Een echte must have: de oversized beige blazer. Dit is en blijft toch wel de allermooiste kleur die er is. Combineer een oversized beige blazer met een total black outfit of juist een stoere mom jeans. Welke kant je ook opgaat, het kan bijna niet misgaan met dit prachtige item! 


Oversized blazer bij Hm.com

Oversized zwarte blazer van NA-KD

Of je nu een kantoordag op de planning hebt staan of een lunch met vriendinnen, een zwarte oversized blazer is áltijd goed! Het maakt je outfit niet alleen chic, deze blazer zit ook nog eens erg comfortabel. Wat wil je nog meer? 


Oversized twill blazer bij Na-kd.com

Oversized lichtgroene blazer van NA-KD

Ben je het niet gewend om kleur te dragen, maar wil je dat wel graag? Dan is deze lichtgroene oversized blazer een goed item om mee te beginnen. Combineer dit toffe kledingstuk met een stoere jeans of juist de bijbehorende lichtgroene broek. 


Structured blazer bij Na-kd.com

Oversized lichtblauwe blazer van H&M 

Als we ergens van houden dan zijn het wel pastelkleuren. Ondanks dat je dit voornamelijk in de lente en zomer draagt, maakt het je outfit net wat vrolijker in de winter. Deze lichtblauwe oversized blazer komt dan ook het hele jaar door goed van pas! 


Oversized blazer bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top