Fashion

“Mensen willen niet met mij werken omdat mijn borsten te groot zijn”

Haar claim to fame behaalde ze met de video clip ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke uit 2013. Inmiddels is het 5 jaar geleden dat de bewuste clip gelanceerd werd, maar Emily Ratajkowski is tot op heden niet meer uit de modellenwereld weg te denken.

Toch heeft de brunette het niet altijd makkelijk. In Harper’s Bazaar Australia verklaart Emily dat het moeilijk is voor haar om de grote klussen binnen te halen. “There’s this thing that happens to me: “Oh, she’s too sexy”. It’s like an anti-woman thing, people don’t want to work with me because my boobs are to big,” zei het model in het magazine.

In 2016 poseerde Emily naakt voor Harper’s Bazaar, waarop de actrice in spé een tweet ontving van Piers Morgan die las; “Do you want me to buy you some clothes? You look freezing”. Deze opmerking liet Emily niet aan zich voorbij gaan en reageerde terug met een snappy berichtje.

Datzelfde jaar behaalde Emily de persen met een selfie waarbij ze naakt poseerde naast, een eveneens naakte, Kim Kardashian. Nu poseert het model met kleren aan in de Australische Harper’s Bazaar en Emily ziet er stralend uit in haar looks van Louis Vuitton.

Bekijk de beelden hieronder.

Beeld: Harper's Bazaar

Deel dit artikel
Back to top