Fashion

Emily Ratajkowski is laaiend omdat haar lippen en borsten zijn gephotoshopt voor cover

Emily Ratajkowski werd wereldberoemd dankzij haar rol in de videoclip Blurred Lines. Het model had al hier en daar klusjes, maar inmiddels heeft ze een following van 15 miljoen op Instagram wat haar natuurlijk geen windeieren legt.

Op dit moment prijkt ze op het Franse magazine Madame Figaro. Er zijn voor de covershoot prachtige beelden gemaakt door Francois Rotger maar helaas is Emily zelf niet zo tevreden. Wat blijkt? Als je de originele beelden en de foto's die in het magazine staan naast elkaar legt dan zie je heel goed dat er middels Photoshop aan de borsten en lippen van het model gesleuteld is.

Naast dat de borsten een stuk kleiner zijn gemaakt en zijn gelift, zijn ook haar lippen een stukje smaller gemaakt. Waarom zou je dit doen, is de grote vraag die wij en Emily hebben. Op Instagram schrijft ze erover: "I was extremely disappointed to see my lips and breasts altered in photoshop on this cover. I hope the fashion industry will finally learn to stop trying to stifle the things that make us unique and instead begin to celebrate individuality."

Toch staat niet iedereen aan de zijde van Emily. Op Instagram zijn er ook critici die haar hypocriet vinden omdat ze ook aan zichzelf zou hebben laten sleutelen door de plastisch chirurg: "You so obviously got work done...lol pretending the original is all natural...sure."

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top