Fashion

Deze bizarre cadeau's gaf Kris Jenner aan de dochter van Chrissy Teigen en John Legend

Het dochtertje van Chrissy Teigen en John Legend, Luna Legend, vierde afgelopen weekend haar eerste verjaardag en ondanks het feit dat kleine Luna vast en zeker enorm verwend is door haar ouders, legde Kris Jenner daar nog een schepje bovenop.

De Kardashian/Jenners zijn goede vrienden van de familie Legend en er komen dan regelmatig tweets of Instagramplaatjes voorbij met cadeautjes van de ene naar de andere familie. Zo gaf ook Kris Jenner baby Luna cadeautjes met een hoogstwaarschijnlijk debiel prijskaartje. In true Kardashian style kwam Kris dan ook met niet één, maar twee auto’s voor Luna’s eerste verjaardag.

Het duurt nog zo’n 15 jaar voordat Luna legaal mag rijden, maar dat hield Kris niet tegen om alvast wat voortuigen voor de beroemde babyaan te schaffen. Het zijn natuurlijk geen échte auto’s, maar Luna is hier zeker wel een aantal jaren zoet mee. "I need a bigger garage," grapte Chrissy op Twitter. "GIFTING QUEEN DOES IT AGAIN. @KrisJenner you are BONKERS we love you." Als dit de auto’s zijn die Luna voor haar eerste verjaardag krijgt, zijn wij benieuwd in wat voor auto’s ze over 15 jaar rijdt.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top