Beauty

Unboxed: Beautybox juni

Iedere maand valt de Beautybox weer bij ons op de mat en dat is altijd weer even spannend. Want welke zorvuldig uitgekozen producten kunnen we deze keer in de verrassingsbox verwachten? Wij unboxen voor jou de nieuwste beautybox!

De beautybox van juni staat in het teken van de zomervakantie. Heb jij je koffer nog niet gepakt? Dan hebben we goed nieuws, want met de nieuwe beautybox bereid je je voor een trip naar een zonnige bestemming. De producten die je deze maand in de beautybox vindt komen namelijk tijdens of vlak voor de vakantie heel goed van pas. De box is nog te bestellen op de website van Beautybox tot en met 1 juli. Wees er dus snel bij!

Beautybox juni 2014

Beautybox juni 2014

Rituals - Handlotion 'Infinity'
Dat Beautybox goed luistert naar de wensen en voorkeuren van haar abonnees is duidelijk: na een hoop positieve reacties over de samenwerking met Rituals zit er deze maand weer een heerlijk product van het Nederlandse merk in de box. De 'Infinity' handlotion houdt je handen deze zomer lekker zacht en soepel. Heel fijn, want al dat zout en de felle zon doen je handen vaak geen goed.

Rituals beautybox juni 2014

Anatomicals - Self Tanning Lotion
Nog geen tijd gehad om je benen even lekker voor te bruinen? En wil je straks niet onzeker het strand op? Dan komt de Self Tanning Lotion van Anatomicals goed van pas. Met deze lotion fake je in no-time een bronzen kleurtje en ook nog op een veilige manier. Wacht na het insmeren wel even met aankleden!

Anatomicals beautybox juni 2014

Scottish Fine Soaps - Sea Kelp Shampoo en Sea Kelp Conditioner
Ideaal voor de vakantie, deze travelsize verpakking van de Sea Kelp Shampoo. Zand, zout en zweet was je er zo uit met deze zuiverende en verzorgende shampoo. Daarna gebruik je de Sea Kelp Conditioner, die door de zon en zee beschadigde haarpunten hydrateert en verzorgt.

Scottish fine soaps beautybox juni 2014

LookX - Lip & Blush stick 'Caribana'
Op vakantie dragen wij vaak minder make-up dan normaal, want als je huidje lekker bijgekleurd is, heb je eigenlijk helemaal niet zoveel nodig. Laat je make-up tas dus maar thuis, want met deze Lip & Blush stick van LookX heb je alles bij de hand wat je nodig hebt. Je kunt hem namelijk zowel op de lippen als op de wangen gebruiken. Knallende oranje lippen of een peachy glow op je wangen, this summer is all about orange!

JookX beautybox juni 2014

Beautybox juni producten 2014

Deel dit artikel
Back to top