Fashion

Unboxed: de nieuwe Beautybox

Iedere maand verheugt de redactie van Fashionscene zich op de Beautybox. Één keer per maand ontvangen wij een prachtig verpakte box met zorgvuldig uitgekozen musthaves op het gebied van beauty. De Beautybox heeft nu een make-over gehad en is nog aantrekkelijker geworden. 

Met de expertise van verschillende beautyesperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks een verrassingsbox met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands tot de nieuwste innovaties op de markt. Voor een ieder die deze box thuis wilt onvangen laten we hier zien wat in de nieuwste Beautybox zit: 


 

Rituals – Shower scrub
Je ochtendhumeur is direct voorbij op het moment dat je ’s ochtends doucht met de heerlijke scrub van de Happy Buddha-lijn. Neem voor altijd afscheid van dode huidcellen en verwelkom een heerlijke, stralende huid!
 
Inglot – Lip/oog make-up
Inglot staat bekend om haar hoge kleurpigmentatie en originaliteit en innovatie van de producten. Ook heel erg leuk om in het achterhoofd te houden: Inglot heeft een gloednieuwe webshop, waar abonnees van Beautybox de komende maand met korting kunnen bestellen! Hou als abonnee je email inbox dus goed in de gaten!
 
Balance Me – Balancing moisturizer
Iedereen weet: een geweldige make-up look begint met een goede basis. Het Britse merk Balance Me is de koning op het gebied van huidverzorging. Met deze crème geef je je huid een dagelijkse hydratatie-boost! Ook superhandig om mee te nemen op vakantie!
 
Golden Rose – Volume mascara
De zoektocht van en beauty-passionista naar de beste mascara, is eigenlijk een never-ending story. Maar met deze vrolijke mascara’s van Golden Rose komen we toch angstvallig dicht in de buurt! De mascara’s klonteren niet, geven direct volume aan je wimpers en hebben een 12 uur durende hold.
 
Miners Cosmetics – Matte face powder
Dé uitkomst voor dames met een vettige huid, of waarvan de make-up na verloop van tijd steeds slechter blijft zitten. Geef je gezicht en je make-up een extra fixatie, door je look af te maken met deze matte face powder. De poeder gaat glimmen tegen, waardoor make-up beter blijft zitten. Tip: is de kleur niet helemaal één op één met je huid? Meng deze poeder dan met een poeder in jouw eigen tint, zo behoud je toch de matte werking. Laat de warme zomermaanden maar komen!

Wordt ook abonnee op beautybox.nl:

?????
 
Deel dit artikel
Back to top