Fashion

What's in store?: Home Is...

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Home Is... is de meest toepasselijke naam voor de lifestyle concept store op de van Baerlestraat.  Met een mix van vrouwelijke mode, accessoires, design meubilair en interieur gadgets in een huiselijke sfeer is de store een winkel waar ieder fashionista zich thuis voelt. 

De sfeer bij Home Is... is de winkelervaring die iedere vrouw bedoelt als ze het over een dagje lekker shoppen heeft. De winkel presenteert goed selecteerde bijzondere designers, sommige die bekender en andere die upcoming zijn onder één dak. Iedere hoek en elk detail in Home Is... is over nagedacht; de woonaccesoires, sieraden, kunst en mode zijn één kloppend beeld wat net als een moodboard samenkomt.

Rondneuzen, winkelen en een koffietje met vriendinnen drinken kan allemaal in deze winkel. Naar de nieuwste mode van merken als Minimarket, Baum und Pferdgarten en Gat Rimon kijken terwijl je een high-tea organiseerd in 'The Kitchen' of hun achtertuin is allemaal mogelijk. 

De Nederlandse Stephanie van de Vijver en haar moeder Bernadette hebben de winkel opgezet. Terwijl Stephanie zich voornamelijk met het mode aspect van de winkel bezig houdt, adviseert Bernadette over de lifestyle en interieur items in de winkel. De winkel heeft een internationale touch die een groot publiek aanspreekt maar toch niet te ver afstaat van de Nederlandse vrouw. 


 

 

 

HOME IS...
van Baerlestraat 89, Amsterdam
tel: 020-3707315
www.homeis.nl
 
Openingstijden:
Dinsday & Woensdag 10:00-18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag en Maandag gesloten
 
Deel dit artikel
Back to top