Fashion

Deze nieuwe piercingtrend gaat nu rond op Instagram

Piercings zijn weer helemaal hot! Van het klassieke oorgaatje tot een helix of tragus piercing. Het versieren van je oren en het hebben van een ear party was nog nooit zo on trend, wat geleid heeft tot een nieuwe hype op het gebied van versierde oortjes. Deze nieuwe piercingtrend is zo mind-blowing dat we ons afvragen hoe er nooit iemand eerder op gekomen is!

Aanschouw: de ‘’heartorbital’’ of ‘’heartilage’’ piercing. Dit is een kleine update van de helix (buitenste rand van je oorschelp) piercing, en wij willen bijna instant een bezoekje aan de piercer gaan brengen. Deze geniale twist op de piercing zoals we hem kennen is bedacht door New York City based piercer Robbie Milian en het is niet eens zo ingewikkeld als het lijkt. Het is namelijk gewoon een regular helix piercing, maar dan zonder het balletje en met de uiteindes naar binnen gebogen. Niet thuis proberen trouwens, gewoon naar de piercingshop gaan.

Ook hier in onze eigen hoofdstad zien we de piercing voorbij komen. Hoewel New York City based piercer Robbie Milian claimt de bedenker te zijn hebben wij dit hartje al eerder gespot. De Amsterdamse Classic Ink and Mods deelden vorig jaar namelijk al een 'heartorbital' op hun Instagram. Kan bijna niet anders dan dat dit een hele grote hype gaat worden. Wij zijn benieuwd naar wanneer we de ‘’heartilage’’ gaan zien bij it-girls en piercing lovers Kendall Jenner en Bella Hadid.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top