Fashion

Inspiratie: Heup tasje

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In de rubriek 'Be inspired' licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Heup tasjes, oftewel fanny packs staan algemeen bekend om hun mode no-go factor. De makkelijkste en snelste manier om er als een verdwaalde toerist uit te zien is met te veel zonnebrandcrème op en een heup tasje om. Toch moet er een manier zijn om er juist waanzinnig fashionable uit te zien met een buidel tasje. 

Het fijne aan een fanny pack is dat áls het een mooie is en hij wordt goed gecombineerd, het tasje de enige accessoire is die je nodig hebt in een outfit. Denk goede jeans, mooi wit T-shirt en fanny pack. Of biker jack en mooi rokje met fanny pack. Je ziet er meteen uniek en opvallend goed uit.

Ook al is het geen prioriteit in de mode, we moeten zeggen dat de praktische kant van het tasje ook mooi meegenomen is. Centjes, telefoon en sleutels heb je op zak zonder iets te hoeven dragen.

Op de catwalks hebben we ze overal al gespot: van Dolce & Gabbana tot Hermès. Dit is hoe ze off the catwalk worden gedragen: 

 


Ook Rihanna werd bij de show van Chanel met een Chanel heup tasje gespot:

Shop leuke fanny packs:

 

Casual Bumbag with front zips via Asos, €25,28                 Scallop Detail bumbag via Asos, €25,28

 
 
Clean Zips bumbag via Asos, €25,28                                Bumbag with Sequin Embellishment via Asos, €35,12

Bron

Deel dit artikel
Back to top