Fashion

Topshop Unique laat ons zien wat we echt gaan dragen

Topshop Unique is weer geslaagd in waar ze bekend om staan; de essentie uit alle trends voor volgend seizoen kiezen en ze draagbaar voor ons maken. Alle kleuren, materialen, fits en cuts reflecteren de trend voorspelling alleen zijn dit de items die wij ook daadwerkelijk kopen en met liefde zullen dragen. 

Meerdere collecties van fashion week gaven ons al the blues, veel tinten blauw bij elkaar gecombineerd. Ook Topshop Unique is hiermee gaan spelen, en ze hebben ook met verschillende materialen de kleuren blauw gematched.  Zoals bij vele andere collecties zagen we veel midi-skirts in verschillende stoffen en vormen.

Net zoals bij Diesel Black Gold en Alexander Wang was er een inspiratie van survival, veel lagen om de winter door te komen. Broeken onder jurkjes, en jurken over truien, we hoeven ons geen zorgen te maken over ijspegel vingertjes volgende winter.

Bomber jacks, shearling jassen, bont trenches en grote vesten; de nadruk wordt op statement outerwear gelegd en hier zijn we gek op omdat het ons zo makkelijk wordt gemaakt om er goed uit te zien en comfortabel warm te blijven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron


Gerelateerde artikelen:

Kendall Jenner Zit Naast Anna Wintour bij Topshop Unique
Adidas Originals x Topshop 
Streetstyle Special: Topshop Opening

Deel dit artikel
Back to top