Beauty

Beauty musthave van de week: Clinique 12 shades of Beige

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Ik houd als geen ander van een natuurlijke look. Volle wenkbrauwen, egale huid en een beetje mascara vind ik vaak al genoeg. Clinique speelt dit seizoen in op de Natural Trend en komt met een prachtige beige make-up lijn: 12 shades of Beige. Vooral het oogschaduwpalet is een pareltje! All About Shadow is een bijzonder comfortabele oogschaduw met een volle, romige samenstelling die in één enkele beweging een vol pigment en een intens kleureffect creëert dat uitzonderlijk lang blijft zitten. Het kleurenpalet van All About Shadow Neutral Territory 2 bestaat uit een serie van acht tinten, variërend van heel lichtbeige tot diep chocoladebruin.


 

Clinique introduceert daarnaast vier tinten nagellak in hun A Different Nail Enamel lijn, die perfect bij de beige oogschaduws passen. Kies voor een perfecte ‘nude look’ de kleur die het dichtst bij de teint van de huid ligt. Dat maakt de nagels optisch langer, waardoor ook de vingers er langer uitzien. Of experimenteer en kies een van de 4 tinten, van licht naar donker, voor een aantrekkelijke, neutrale uitdrukking.


 
Verkrijgbaar in de tinten Room Service, Pajama Party, Peek A Boo I See You en Chocolate on my Pillow. 
 
De 12 shades of Beige collectie van Clinique is vanaf half februari verkrijgbaar. Let op! Deze lijn is exclusief verkrijgbaar op de website van Clinique, in limited edition. 

Prijs: All About Shadow Neutral Territory 2 – €45

A Different Nail Enamel for Sensitives Skins – €16
 
Deel dit artikel
Back to top