Beauty

Beauty Musthave of The Week: Primer!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Soms zijn er van die make-up producten waarvan je wel weet dat ze bestaan, maar die je nooit in je dagelijkse routine meeneemt. Voor ons is primer daar het ultieme voorbeeld van. Ooit wel eens gekocht, we weten dat het je make-up mooier maakt, maar gebruiken..? Nee. Omdat we altijd nieuwsgierig zijn naar nieuwe producten en tips & trics, gingen we vorige week naar de lancering van LA-based make-up merk Smashbox. En wat stond daar centraal..? Juist. Primer.

Ok, we zijn om. Een primer onder de foundation kan echt een wereld van verschil maken! Vooral de hydraterende varianten, die je dus als laag tussen de dagverzorging en de foundation aanbrengt, vielen meteen bij ons in de smaak. Waarom gebruikten we ook alweer nooit een primer..? Want het lijkt nu allemaal zo logisch: Het zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten, de huid gladder wordt en het pakt ook nog eens fijne lijntjes en vergrote porien aan. Smashbox verkoopt maar liefst 8 verschillende primers en allemaal zijn ze de moeite waard om eens nader te inspecteren. Gebruiken jullie primer voor het gezicht? Laat het ons weten op onze Facebookpagina (onder de post over Primer) en maak kans op 1 van de 8 primers van Smashbox t.w.v. €36,- ! 

Smashbox make-up is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Douglas. 

 
Deel dit artikel
Back to top