Beauty

Dé hairtrends volgens B Academy

Fashionscene's Emma was gisteren aanwezig bij de masterclass hairstyling van B Academy. In het kloppende hart van de organisatie, de academie zelf, leerde zij alle ins en outs over je haar touperen, B Academy én de haartrends voor dit najaar. Uiteraard deelt Fashionscene die trends graag met je! 

Op de prachtige locatie van B Academy vertelde top hairstylist Andy Uffels himself alles over B Academy, Salon B én de nieuwe productlijn die volgende week gelanceerd wordt, maar daarover later meer. Creative educator Floor Kleyne ging aan de slag met modellen en showde de pers een aantal prachtige hairdo's. Ook vertelde zij over dé haartrends voor dit najaar. 

Rebel with a Cause

Deze trend is rebels en heeft a touch of retro. Denk hierbij aan undone messy hair, maar ook strakke zijscheidingen. Het volume zit bij deze trend op de kruin of in een kuif. Als je voor een zijscheiding gaat, ga dan voor een extra lage. 

Deauville Darling

Deauville is een nautisch Frans stadje, waar Coco Chanel vroeger geregeld kwam. De trend is dan ook geïnspireerd op de stijl van Coco. Denk aan een bouffant à la Amy Winehouse, maar dan iets minder hysterisch. De trend heeft echt een 50's chique upper class idee. 

Basic Instinct

Basic Instinct is iets wat we nu veel zien bij modehuizen als Cloé en Celine. Hun stijl is heel tijdloos en minimalistisch. Dit laten ze ook terugkomen in de hairdo's. Het draait om simpele chic-heid. 

Cinematic Charm

De trend Cinematic Charm is very ladylike. Het haar is modern en heeft sterke vormen, zoals Dior's New Look. Statement is het kernwoord, maar dan wel heel vrouwelijk. Tip: houd je haar aan de zijkanten bij je gezicht strakker zodat je hairdo meer power krijgt. 

Boyfriend's Closet

As seen on the catwalk: the boyfriend trend. Zowel de kleding, als het haar is minimalistisch. Voor de boyfriend look maak je gebruik van gel of veel hairspray. Het haar strak naar achter of in een scheiding is een must! 

Bron: Pinterest

Reminder: Nieuwsgierig geworden naar B Academy? Fashionscene mag in samenwerking met B Academy een Mode en Media opleiding weggeven! 


Deel dit artikel
Back to top