Beauty

Celebrity beauty look: Georgia May Jagger

Some beauty on Fashionscene! Iedere vrijdag laten wij een celebrity zien met prachtige make-up, want laten we niet vergeten, mooie make-up hoort ook bij een fashionable look. Vorige week Jessica Alba, deze week: Georgia May Jagger.

Georgia May Jagger is fotomodel en de jongste dochter van Mick Jagger en Jerry Hall. Zij was aanwezig in New York als host voor de opening van The Sunglass Hut en zag er uit om door een ringetje te halen. Chapeau Georgia!

Wij zijn niet helemaal fan van glitteroogschaduw, maar wel op de manier van Georgia! Haar ogen zijn echte eyecatchers door de gouden glitters. Ook LookX heeft een perfecte glitter shimmer en laat zelfs zien op de website hoe je deze aanbrengt. Als basic gebruikt Georgia een mix tussen bruine en gouden oogschaduw. Ook zet ze een dun lijntje achter haar wimpers, wat je zelf ook kunt doen met de Eyepencil Intense van LookX. De wimpers zelf hebben maar een klein beetje mascara op zodat de look niet over the top is.

Op haar prachtige modellenlippen brengt Georgia een lichtroze lipgloss aan. Ook LookX heeft een mooie variant in de collectie die je hier kunt shoppen!



Bron: Reporters.be


De producten van LookX waarmee je zelf de Georgia-look kunt maken. Mascara Ultra Lash €21,35, Moonshimmer Gold €19,25, Eyepencil Intense Black €17,65, Lipgloss Bumblebee €18,25

Deel dit artikel
Back to top