Beauty

Celebrity beauty look: Jessica Alba

Some beauty on Fashionscene! Iedere vrijdag laten wij een celebrity zien met prachtige make-up, want laten we niet vergeten, mooie make-up hoort ook bij een fashionable look. Vorige week Lauren Conrad, deze week: Jessica Alba.

 

Jessica Alba is een geliefd persoon en laat op veel feestjes haar gezicht zien. Dit levert voor ons mooie kiekjes op, zo ook deze. Jessica is aanwezig bij een premiére in LA. Haar outfit bestaat uit een zwarte crop top met bijpassend rokje, maar waar wij vooral in geïnteresseerd zijn is haar beauty look!

Jess heeft niet veel nodig om er goed uit te zien, maar deze make-up laat haar helemaal stralen. Alhoewel haar outfit al donker is, passen haar smokey eyes er heel goed bij. In combinatie met haar borstelige wenkbrauwen, volle wimpers en naturel lipstick is het een mooi geheel. Ook haar foundation en highlighter zijn prachtig gedaan en precies op de juiste punten aangebracht, waardoor oneffenheden zijn verdwenen. 

Om ook zulke bambi ogen als Jessica te creeëren, heb je meerdere kleuren oogschaduw nodig. Als je goed kijkt zie je dat de buitenkant van haar ogen een donkere kleur heeft, maar de binnenkant een bruinige tint. Met de twee oogschaduws van LookX gaat dat zeker lukken. Mix en match de dropshot met de cookiemix oogschaduw. Maak de ooglook af met de ultra lash mascara. Deze mascara maakt wimpers langer en voller, en laat ze gemakkelijk in de krul schieten. Het effect is net zo glamourous als dat van kunstwimpers, maar dan zonder het zware gevoel dat daar bij komt kijken. 

Maak de look compleet met de compact powder voor een egale huid en de 'Little Desert' lipstick voor lippen in een naturelle tint.


Bron: Reporters


LookX make-up voor een look à la Jessica Alba! 

Deel dit artikel
Back to top