Winnen

WIN: 2x2 tickets Hed Kandi - Concertgebouw Amsterdam //VERLOPEN

Wie kent Londense platenlabel Hed Kandi niet? Ken je het niet van de fantastische house muziek (en bijbehorende feesten), dan wel van de bekende designs met de vrolijke modeschetsen. Zaterdag 22 juni heb jij de kans zo'n luxe housefeest mee te maken; op een enorm unieke locatie!

hed kandi concertgebouw win kaarten

hed kandi concertgebouw win kaarten
 

Hed Kandi geeft zaterdag 22 juni een Midsummer Night Ball in... het Concertgebouw in Amsterdam. Een prachtige locatie met een heel dik feest; precies, dat is bijna uitverkocht. Maar wij geven de laatste kaartjes weg! Win je? Dan mag je samen met een vriendin naar het Midsummer Night Ball. Dé ideale gelegenheid om je favoriete outfit aan te doen en een avond helemaal los te gaan op de beste house hits!

hed kandi concertgebouw win kaarten

Het Concertgebouw wordt omgetoverd tot een geweldige club met drie area's: de Grand Ballroom (met big room sounds), The Loft (met Kandi Classics) en de Basement (met deephouse). 

WIN!
Wil jij hier, net als de Fashionscene redactieleden, je moves komen showen? Wij geven 2x2 kaarten weg. Klik dan hieronder op de meedoen-button en laat je naam, adres, telefoonnummer en favoriete house nummer weten! 

Deel dit artikel
Back to top