Fashion

Obsessed With My: silver (ear)rings

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Tessa, Marketing & PR verantwoordelijke bij EEN Media en hoofdredacteur van Sugarsight.com, en haar silver (ear)rings.

"Mijn lievelingsitems zijn mijn zilveren (ear)rings. Ik ben gek op zilver. Piercings, ringen, kettinkjes; ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik draag elke dag sieraden en voel me naakt zonder. Afhankelijk van mijn bui draag ik aan elke vinger een ring en hang ik mijn oren vol, of kies ik er juist voor om het subtiel te houden door één lievelingsring en alleen mijn traguspiercing te dragen. Ik heb weleens geprobeerd over te stappen op goud, maar ik kom toch altijd weer terug bij mijn zilver-obsessie."

obsessed with my earrings silver accessories sieraden zilver zilveren oorbellen ringen accessoires stijl look outfit bloggers sugarsight hoofdredacteur tessa duinker

Focus

 

"Ik heb altijd gelakte nagels, ik vind handen gewoon mooier met een leuk lakje op! Ik heb een tijdje veel armbanden gedragen, maar ik vind het de laatste tijd veel mooier om de focus op de ringen te leggen. Ik vind zilver prachtig combineren met zo'n beetje elke kleur, maar vooral de combinatie met zwart en wit is bij mij favoriet."
 

Stijl
"Mijn stijl is een mixed bag van rocky en vrouwelijk. Ik houd van strakke broeken en wijde band T-shirts. Of high-waisted shorts met een leren jasje. En goede basics! Ik ben altijd op zoek naar het perfecte witte shirtje en ik heb er inmiddels zeker tien in de kast hangen, haha. Ik merk dat mijn stijl ook heel erg van mijn omgeving afhangt. Zo ben ik een maand in New York geweest en daar liep ik het liefst elke dag op mijn Vans en in mijn Nirvana shirtje en cut-off shorts. Terwijl ik op Ibiza veel meer ga voor de lange, strapless jurken of de prachtige, handgemaakte, kanten kleding die op het eiland te vinden is. Ik geniet ervan om fashion aan een locatie te koppelen, zeker als het natuurlijk ontstaat!"
 
obsessed with my earrings silver accessories sieraden zilver zilveren oorbellen ringen accessoires stijl look outfit bloggers sugarsight hoofdredacteur tessa duinkerobsessed with my earrings silver accessories sieraden zilver zilveren oorbellen ringen accessoires stijl look outfit bloggers sugarsight hoofdredacteur tessa duinker

Mode
"Mode is een communicatiemiddel. Het laat zien wie je bent of het verbergt dit juist. We kunnen ons ermee uitdrukken of erachter verschuilen en dat vind ik heel fascinerend. En mode staat nooit stil. Het beweegt in cirkels. Wat vorig jaar een must-have was, is nu alweer iets waar we op uitgekeken zijn. Maar je kunt de klok erop gelijk zetten dat we het over tien jaar weer te gek vinden! Ik kijk ook altijd graag om me heen op straat en geniet van gewaagde combinaties of juist de perfecte basic look. Natuurlijk draait het in mode ook gewoon om wat je mooi vindt en wat goed bij je past, maar ik geloof er al lang niet meer in dat mensen iets 'gewoon zo uit de kast' hebben getrokken. De meest nonchalante look is vaak tot in detail gepland! Voor mij is mode een uitlaatklep en een hobby en beroep ineen. En daar ben ik super blij mee want ik geniet elke dag van alle trends, outfits en inspirerende combinaties die ik voorbij zie komen."
 
obsessed with my earrings silver accessories sieraden zilver zilveren oorbellen ringen accessoires stijl look outfit bloggers sugarsight hoofdredacteur tessa duinker

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top