Fashion

Jimmy Choo lanceert de Assepoester schoentjes van je Disney dromen

Jimmy Choo heeft de schoentjes van onze dromen gemaakt! Het luxe high fashion schoenenmerk heeft namelijk zojuist een nieuwe shoe and bag capsule collectie gelanceerd en wij zijn tot over ons oren verliefd op deze muiltjes

De hakken glitteren, glinsteren, schijnen en lijken net de Assepoester muiltjes uit onze Disney dromen, maar dan nog tien keer beter. De collectie heet dan ook niet voor niks de “Cinderella line”, en ze komen in drie adembenemende kleuren en ook drie verschillende hakhoogtes. Er is keuze uit de kleuren goud, zwart en ‘crystal’, en ook kan je kiezen uit een super hoge hak, kitten heels, of flats.

En dit is niet het enige! De collectie is afgemaakt met bijpassende clutch bedekt in dezelfde honderden Swarovski kristallen als de hakken en is net als de schoentjes ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder verschillende foto’s en klik op de links om ze te shoppen. Maar, je bent gewaarschuwd, er hangt een flink prijskaartje aan. Ga naar jimmychoo.com om de hele lijn te ontdekken. 


ARI / Crystal Covered Pointy Toe Pumps


ALLURE / Black Crystal Covered Pointy Toe Pumps


ATTILA / Golden Crystal Covered Pointy Toe Flats


CLOUD / Crystal Covered Clutch Bag

Beelden: Jimmy Choo

Deel dit artikel
Back to top