Fashion

Pussycat Dolls voor Van Haren

We kenden natuurlijk allemaal de eerste schoenenlijn van de Pussycat Dolls bij van Haren. Nu zijn de dames met een nieuwe collectie gekomen. Dit najaar staat de schoenenketen weer volledig in het teken van de sexy dames.

De Dolls hebben niet stilgezeten aan de ontwerptafel. De eerste collectie was binnen een paar dagen uitverkocht, dus reden genoeg om nog meer schoenen te maken. Het resultaat: pumps, laarzen, enkellaarsjes en sneakers. En voor elke Doll één!

Nicole houdt bijvoorbeeld erg veel van laarzen (en het liefst in lak), Melody van hoogfrontpumps, Kimberley voor futoristische pumps, terwijl Ashley het liefst sneakers aanheeft en Carmit voor sjieke rode pumps kiest. Tot slot wil Jessica alleen maar exclusieve city- en party pumps aan. Kortom: voor elk wat wils.

Oordeel zelf hieronder. Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Sneaker 19,90 euro Sneaker 19,90 euro

Pump 19,90 euro Pump 24,90 euro

Laars 29,90 euro Laars 34,90 euro 

Pump 14,90 euro Pump 19,90 euro 

Pump 19,90 euro Enkellaars 24,90 euro 

Enkellaars 24,90 euro Enkellaars 19,90 euro 

 

AshleyCarmitJessicaMelodyKimberleyNicole 

Persoonlijk vind ik de sneakers het mooist en dan vooral de witte gympies met gouden afwerking. De rest vind ik helaas een beetje to much. Ik zie me bijvoorbeeld echt niet in die zwarte laklaarzen lopen of in die zilveren hoogfrontpumps met nepdiamantjes. Maar aan de andere kant: ieder zijn eigen smaak, toch?

Voor alle lovely ladies die hier wel erg enthousiast van worden, moeten nog eventjes wachten. De Pussycat Dolls Star Collection is vanaf 13 september exclusief te verkrijgen bij van Haren. Heb jij je oog al laten vallen op een schoen? Zo ja, welke?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top