Haarverzorging

Zo krijg je meer volume in je haar

Zo krijg je meer volume in je haar

Misschien herken je het wel, je hebt last van fijn en futloos haar. Je weet gewoon niet wat je met je haar moet beginnen. Wat volume zou wel heel fijn zijn. Dan ben je bij ons bij het goede adres, want met de volgende tips heb jij binnen no time va va va volume. Give that hair a boost! 

Volume

 

1. Ondersteboven föhnen

Het eerste wat je zou kunnen doen om meer volume te krijgen, is ondersteboven fönen. Je kapper laat je ook niet voor niets onderstevoen hangen tijdens het föhnen. Dit zorgt ervoor dat je haar droogt aan de onderkant en doordat je het in de tegenoversgestelde richting föhnt ontstaat er meer volume.

 

2. Volumespray gebruiken

Gebruik een volumespray! Deze geeft je binnen no time meer volume in je haar. Je haar ruikt er niet alleen lekker door. Je haar blijft ook nog eens de hele dag goed zitten. Mocht je geen spray thuis hebben liggen, dan kun je ook babypoeder gebruiken. Handig toch?

 

3. Scheiding switch

Draag jij je haar altijd in dezelfde scheiding? Doe eens gek en zwiep die lokken eens de andere kant in. Je haaraanzet krijgt zo een frisse volumeboost en je hebt gelijk een nieuwe look.

 

4. Volume verzorging

Wil jij nou volume in je haar? Gebruik dan gewoon volume haarverzorging. Zoek een productlijn die bestaat uit een shampoo, conditioner en volumespray en je zit gelijk goed. Missie compleet, want jij hoeft je geen zorgen meer te maken. Je hebt niet alleen meer volume, maar ook een prachtige glans.

 

5. Toupeer

Beetje touperen hier en een beetje touperen daar. Niet over de top, maar gewoon eenbeetje. Om je haar niet te beschadigen, werk je met ede om-en-om techniek. Pak een pluk haar en toupeer één of twee keer aan de voorkant van de pluk en haarhaal dit bij de achterkant. Doe dit altijd zo dicht mogelijk bij de haaraanzet.

 

6. Conditioner

Met een conditioner kun je heel veel bereiken. Zo ook volume. Let er alleen wel op dat je niet te veel conditioner gebruikt en onthoud vooral waar je het voor gebruikt. Het is namelijk puur alleen voor de puntjes en niet voor je gehele haar. Te veel conditioner verzwaart namelijk je haar en daardoor gaan je lokken hangen. Dit wil je juist niet.

 

7. Knipbeurt

Zo simpel, maar wel met resultaat. Breng een bezoekje aan de kapper. Je puntjes zijn gezond en je haar oogt optisch voller. Dit is nou precies wat je wilt. Waar wacht je nog op? Go!

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top