Fashion

Liefde voor de zaak deel 2

Wij bij Yourscene helpen elkaar graag een handje. Wij zijn niet voor niets one big happy family. Heeft Partyscene enthousiaste partygangers nodig? Bij Fashionscene zitten ze daar al om te popelen. Of heeft Girlscene hulp nodig bij celebnieuwtjes? Wij van Celebscene staan al klaar! Zo schoten wij een paar weken geleden big siss Fashionscene te hulp.

 

De meiden van Fashionscene hadden erg snel hulp nodig, want ze zaten tot over hun oren vol met de Amsterdam International Fashion Week, dé week waarin Amsterdam werd omgetoverd tot één grote modeshow. Voor zaterdag 26 januari hadden ze nog helemaal niemand die naar al die leuke modeshows wilde (how come?). Zelf zaten de Fashiosceners lekker in Berlijn, dus zij konden niet komen. Daarom ‘offerde’ ik mijn vrije weekend maar op. Want ja, breng een bezoekje aan de Amsterdam International Fashion Week en je bent gegarandeerd van een hele dag celebspotting. En daar moest ik als starreporter absoluut bij zijn.

En zo spotte ik bij de show van Percy Irausquin genoeg leuke celebs. Op de frontrow zat natuurlijk niemand minder dan P.C Hoofdstraat-addict Estelle Cruijff (natuurlijk samen met haar accessoire Leco van Zadelhoff), Regillio Tuur, Quinty Trustfull, Lieke van Lexmond en ‘Ludo en Janine’ uit GTST. Een paar stoelen naar rechts zat Yfke Sturm met haar lover. En ik zat tussen de modepers in (lees: ELLE, ELLEgirl, Cosmopolitan). Samen met een vriendin die ik had meegenomen zaten we zo’n beetje de hele zaal te inspecteren naar celebs. We leken wel kinderen in een snoepwinkel (“Kijk die dan! Nee, die dan! Aah, zie jij die! Nee die is niet leuk! Die wel daar!”). We zaten meer op het publiek, dan op de kleding te letten.

Al met al was het een superleuke, maar erg vermoeiende dag. Na vier modeshows, heel veel glaasjes champagne en negen uur later, plofte ik vermoeid in mijn bedje. Uitslapen zat er niet voor mij in, want ik moest de volgende dag al om zes uur op om naar de Antwerp Fashion Week te gaan voor de shows van Daryl van Wouw en Jan Taminiau. Een dagje op en neer naar Antwerpen: very exhausting. Ik heb er een paar dagen over gedaan om bij te komen. Het leven van een star slash fashionreporter gaat dus absoluut niet over rozen….

Liefs

Elisah

P.S. Wil jij mijn reports lezen over de AIFW? Neem dan eens een kijkje bij Fashionscene.

P.P.S: Geen flauw idee wie nou Percy Irausquin, Daryl van Wouw of Jan Taminiau zijn? Foei! Dat wordt dus vaker grote zus Fashionscene checken.

Deel dit artikel
Back to top