Fashion

Hunkemöller show rockte met exotische feel

Hunkemöller toonde vrijdagavond voor de derde keer op de Amsterdam International Fashion Week haar verleidelijke ondergoedjes. Er valt over te discussiëren of een keten als Hunkemöller op de AIFW thuis hoort, maar zeker is wel dat de lingerieketen de spring/summer 2012 collectie vol energie liet rocken op de catwalk.

Met een flinke dosis energie verlieten wij vrijdagavond de show van Hunkemöller.Het spektakel op het plankier was een waar feestje, een heerlijk tropische summer party welteverstaan. Trommels, flirty ladies, sexy lingerie en hot swimwear kwamen allemaal voorbij in de Hunkemöller spring/summer 2012 show.

bruidjes

De show werd geopend met verleidelijke lingerie. De bruidslingerie, nieuw in de collectie bij Hunkemöller, verscheen niet volgens traditie aan het einde van de show maar aan het begin. Daarna volgden moderne Brigitte Bardots in sweet babydolls, bloemen en explosies van kleur.

hot pink babydoll

bb

De Hunkemöller Angels wisten de crowd goed te bespelen, met een knipoogje hier en een opzwepend handgebaardje daar. En geen strakke gezichten maar vrolijk glimlachende modellen.

Na de lingerie gaat het licht uit en wordt het helemaal een exotische bedoening. Een drumband opent het swimwear gedeelte en een voor een komen de modellen het plankier op vergezeld door fijne caribische deuntjes. Wij zagen animal prints -vooral in de pauwen print bikini zien wij onszelf wel paraderen over een tropisch strand-, jungle bikini's, metallic en crochet badpakken.

band

pauw pauw 2

giovanca

jungle

wink

De lovely Kim Feenstra sloot het swimwear deel, en daarmee gelijk de show, af door vergezeld met alle modellen de catwalk op te lopen met Beyoncé's Run the World door de speakers. Who run the world? De girls van Hunkemöller deden dat zeker!

kim feenstra

Heel de Hunkemöller show zien? Ga naar de Fashionscene catwalk pagina voor al de catwalkfoto's. Ook wat nieuwe ondergoedjes of swimwear kopen? Ga naar de Hunkemöller webshop.

(Door: Lenny)

(Foto's: Team Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top