Fashion

Rood en bloot bij Hunkemöller show

Tijdens de Fashion Week wordt er niet alleen aandacht besteed aan broeken, jurken, jassen en andere mooie bovenkleding. Tijdens de show van Hunkemöller stond lingerie in de spotlights. Het was een indrukwekkende parade van 'Angels' in sexy en miniscule ontwerpen.

We zagen vooral veel zwarte setjes met daaronder bijbehorende jarretels en om het geheel een beetje op te fleuren hadden alle modellen een roodroze pruik op hun hoofd. Rood en bloot op een catwalk… een spannende combinatie!

Bloem

De show opende op mysterieuze wijze, Rolling in the Deep van Adele klonk uit de speakers en er waren schimmen te zien van een vrouw in ondergoed. De toon was duidelijk gezet, want de modellen leken er geen enkele moeite mee te hebben om in miniscule lingeriesetjes over de catwalk te paraderen.

Op de catwalk domineerden vooral de kleur zwart en de hoge ‘oma-onderbroeken’ in een sexy uitvoering. Eye-catchers waren de kanten lingeriesetjes met bloemenprint, de halskettingen met veren en de bijzondere hold-up kousen.

Hunkemoller

Verder varieerde het ondergoed van mooie kanten setjes tot sexy nachtjaponnen en uitdagende jarretels. Naast de kleur zwart, zagen we ook zachte kleuren als lichtgroen en lichtroze voorbij komen. Ook details als glitters, pailleten en veren, trokken de aandacht. De combinatie van veren en glitters kan gevaarlijk zijn maar Hunkemöller doet het, as always, helemaal in stijl.

Hunkemoller

Hunkemöller heeft de collectie van vorig jaar, wat ons betreft, helemaal overtroffen.We kunnen niet wachten tot de lingerie daadwerkelijk in de winkels ligt en al het moois met eigen ogen kunnen aanschouwen. We zijn benieuwd wat Hunkemöller volgend seizoen voor ons in petto heeft… De show begint steeds meer een Victoria's Secret-gehalte te krijgen en wie weet spreken we binnenkort over de 'Hunkemöller Angels' en doet het Hollandse lingeriemerk het Amerikaanse lingeriemerk vergeten.

Allemaal

(Foto's: Peter Stigter)
(Tekst: Vita)

Deel dit artikel
Back to top